Κοινωνία

Αγγελική Πεπόνη: Θρίλερ με το θάνατό της – Οι τελευταίες κινήσεις της και οι νέες αποκαλύψεις

Η οικογένεια της άτυχης 26χρονης ξεκινά αγώνα για να βρεθεί ο δολοφόνος ή ο ηθικός αυτουργός

Με τη δραματική επιβεβαίωση ότι το κρανίο που βρέθηκε την προηγούμενη Κυριακή στη ΒΙΠΕ της Πρέβεζας ανήκει τελικά στην Αγγελική Πεπόνη όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, έπεσε η αυλαία του θρίλερ της εξαφάνισης της άτυχης 26χρονης, που κράτησε περισσότερο από 8 χρόνια.

Τα ίχνη της 26χρονης χάθηκαν μυστηριωδώς στις 16 Ιουνίου 2010, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία.

Ωστόσο, η αγωνία συνεχίζεται για την οικογένειά της η οποία πρέπει να οπλιστεί με κουράγιο στον αγώνα της να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από το θάνατό της.

Η υπόθεση βγαίνει πλέον από το συρτάρι καθώς οι έρευνες θα κινηθούν γύρω από τα άτομα που απάρτιζαν τον κύκλο της 26χρονης και τις κινήσεις της το τελευταίο διάστημα προτού εξαφανιστεί και αφήσει την τελευταία της πνοή κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Σύμφωνα με την Espresso, τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις πλέον είναι αν κάποιος έγινε αιτία να βρει το θάνατο η Αγγελική, είτε με άμεσο τρόπο -δηλαδή δολοφονώντας της- είτε με έμμεσο προμηθεύοντάς της μια μοιραία δόση ναρκωτικών.

Από την πρώτη στιγμή συγγενείς της κοπέλας είχαν υποδείξει συγκεκριμένο άτομο ως το βασικό πρόσωπο «κλειδί» που ξέρει τι συνέβη εκείνη την ημέρα και δεν είναι άλλο από τον 59χρονο σύντροφό της. Εξάλλου το κρανίο βρέθηκε σε μικρή απόσταση από το σπίτι του.

Ωστόσο, ο 59χρονος αρνήθηκε κάθε ανάμειξή του στην εξαφάνισή της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η Αγγελική είχε φύγει από το σπίτι του προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έφυγε ακόμα και για την Αλβανία κάνοντας ωτοστόπ.

«Να πληρώσει ο υπεύθυνος για το θάνατο της αδερφής μου»
Η αδερφή της Αγγελικής, Κατερίνα, μίλησε σοκαρισμένη στην εφημερίδα Espresso για το τέλος του Γολγοθά που ανέβαινε τόσα χρόνια η οικογένεια αλλά και για τα ανάμεικτα συναισθήματα που προκάλεσε η ταυτοποίηση.

«Αποδείχθηκε ότι το κρανίο ανήκει στην αδερφή μου κάτι που βάζει τέλος στην αγωνία οκτώ ολόκληρων χρόνων για το τι απέγινε η Αγγελική αλλά ταυτόχρονα ξεκινάει έναν δικαστικό αγώνα για δικαίωση. Θα ξεκινήσουν οι έρευνες από την αρχή, θα εξεταστούν όλα όσα έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής και ουσιαστικά ανασύρεται ο φάκελος της υπόθεσης από το αρχείο. Θέλουμε να ριχτεί φως το θρίλερ, να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια και επιτέλους να πληρώσει ο υπεύθυνος για το θάνατο της αδερφής μου».

Ξεσπά η μητέρα της: «Ήξερα ότι το κρανίο ανήκει στην κόρη μου»
«Δεν περίμενα αποτελέσματα γιατί το ήξερα. Με το που βρέθηκε το κρανίο ήξερα ότι ήταν το παιδί μου. Ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου ότι είχε φύγει η κοπέλα μου, είχε πάει κάπου αλλού, χωρίς να με ειδοποιήσει, ποτέ», ξεσπά η μητέρα της άτυχης Αγγελικής στον Ant1.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ