Αθλητισμός

Έπεσαν… υπογραφές, 2+1 «χτυπήματα» από Ιβάν - «Ρουκέτα» για Χατσερίδη, αυτόν «εξέθεσε» ο Ποντένσε


Ο ΠΑΟΚ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού, έχοντας σε πολύ μεγάλο βράδυ κυρίως τους παίκτες της άμυνας. Ο Άχνελ Κρέσπο ήταν αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος στην «ασπρόμαυρη» οπισθοφυλακή, μετρώντας στο ενεργητικό του πολλές σωτήριες επεμβάσεις.

Πάντως, γενικά ο Ισπανός στόπερ πραγματοποιεί φέτος εντυπωσιακές εμφανίσεις και δεδομένα στις συζητήσεις που αναμένεται να κάνει με την ΠΑΕ για νέο συμβόλαιο, θα του γίνει πρόταση με βελτιωμένους οικονομικά όρους.

Μάλιστα, με αφορμή τις εντυπωσιακές επιδόσεις του Άνχελ Κρέσπο, δεν είναι λίγοι αυτοί που συγκρίνουν τον Ισπανό αμυντικό με τον Ευγένιο Χατσερίδη, ο οποίος ήρθε με πολλές «τυμπανοκρουσίες» το καλοκαίρι στην Τούμπα, αλλά ακόμα δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο.

«Αν ο Χατσερίδης παίρνει 1,5 εκατ. ευρώ, ο Κρέσπο πόσα πρέπει να πάρει;», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που ακούστηκε χθες από τα πέριξ της ομάδας, μετά το σημαντικό «διπλό» στο Καραϊσκάκη.

Στο μεταξύ, οι σούπερ εμφανίσεις του Άνχελ Κρέσπο μπορεί να «σώσουν» και έναν συμπαίκτη του, τον Χοσέ Κάνιας, ο οποίος επίσης βρίσκεται σε φάση συζητήσεων για νέο συμβόλαιο. Από την άποψη ότι ο Ισπανός χαφ δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ωστόσο διαθέτει τον ίδιο μάνατζερ με τον Άνχελ Κρέσπο κι αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του.

Στην ίδια κατηγορία με τον Άνχελ Κρέσπο ανήκει και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος επίσης έχει κάνει σούπερ ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά ακόμα στον ΠΑΟΚ δεν τον έχουν καλέσει για ανανέωση. Πάντως, με τις εμφανίσεις του ο Ολλανδός φαίνεται πως «αναγκάζει» τους ανθρώπους της διοίκησης να αναθεωρήσουν και να του προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο. Εξάλλου, οι όποιοι ενδοιασμοί υπήρχαν για τον παίκτη αφορούν περισσότερο την ηλικία του (οδεύει στα 31) και όχι, φυσικά, τη δεδομένη κλάση του στο γήπεδο.

Απεναντίας, σε ρηχά νεαρά εξακολουθεί να κινείται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος ήταν και χθες αρνητικός, καθώς μπορεί από δική του ενέργεια να σημειώθηκε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αμυντικά ήταν συνεπής και ο Ντανιέλ Ποντένσε τον «εξέθεσε» πολλές φορές από την πλευρά του. Ευτυχώς, πάντως, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση ο Αλίν Τόσκα, αν και θεωρείται δύσκολο να βγει από την 11άδα ο αρχηγός.

sportdog

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ