Κοινωνία

Έξαλλος ο Τούρκος παραγωγός Acun – Οδηγεί στα δικαστήρια τον ΑΝΤ1 (βίντεο)


Ο Τούρκος Παραγωγός Acun Illicali οδηγεί στα δικαστήρια τον ANT1 επειδή η ελληνική παραγωγή του «Nomads» μαζί με το κανάλι αποφάσισαν να προβούν σε αλλαγές στους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη, ο Acun Illicali ετοιμάζεται να κινηθεί νοιμικά εναντίον του σταθμού, καθώς οι αλλαγές στη δομή του παιχνιδιού, μετέτρεψαν το «Νοmads» σε αντίγραφο του «Survivor» .

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και με την φτηνή αντιγραφή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το Survival, όταν αυτό προβλήθηκε πέρυσι από τη συχνότητα του Epsilon.

Τότε ο Acun είχε χάσει τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά τώρα αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερος υπερασπιζόμενος τα χρήματα που δίνονται για τα δικαιώματα της εκπομπής παραγωγής του.
https://www.youtube.com/embed/38ZzIqZVx3w

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...