Πολιτική

Ένταση σε εκπομπή της ΕΡΤ με δημοσιογράφους και βουλευτή του ΚΙΝΑΛ (βίντεο)

Ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Απευθείας» της ΕΡΤ, με πρωταγωνιστές τη βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Χαρά Κεφαλίδου και έναν εκ των παρουσιαστών, τον Νίκο Μερτζάνη.

H βουλευτής του ΚΙΝΑΛ είχε νωρίτερα φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» και ένα σχόλιό της περί αξιοποίησης από πλευράς κυβέρνησης της δικαστικής εξέλιξης στην υπόθεση Παπαντωνίου, αναφέρθηκε από τον Νίκο Μερτζάνη, προκαλώντας την παρέμβασή της…

«Είναι ξεκάθαρη θέση και του ΚΙΝΑΛ και των στελεχών του για άπλετο φως παντού» είπε μεταξύ άλλων η κ. Κεφαλίδου στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση», προσθέτοντας ότι «η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει το δικό της έργο και από εκεί και ύστερα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους».

«Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της εδώ και καιρό, ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ένα τέτοιο δικαστικό εύρημα είναι κάτι το οποίο μας έχει προβληματίσει και από το παρελθόν και συνεχίζει και τώρα» τόνισε η βουλευτής αφήνοντας αιχμές για τον χρόνο που γίνονται όλα αυτά.

Οι δηλώσεις της σχολιάστηκαν από τον Νίκο Μερταζάνη κατά τη διάρκεια της επόμενης εκπομπής της ΕΡΤ «Απευθείας» , με αποτέλεσμα η κ. Κεφαλίδου να ζητήσει να παρέμβει τηλεφωνικώς.

https://youtu.be/gIVSCaLqIvA

«Είναι απαράδεκτο να γίνονται σχόλια εν απουσία μου» είπε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μιλώντας για στρέβλωση των όσων είπε. «Ζήτησα να πέσει άπλετο φως, η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη να προχωρήσει στο έργο της, τι πιο σαφές χωρίς αστερίσκους και χωρίς υπονοούμενα. Αυτό που επιχειρείτε, να εκμεταλλευτείτε ένα σχόλιο, αδικεί και τη Δημόσια Τηλεόραση και τους καλεσμένους που ερχόμαστε εκεί να εκφράσουμε την άποψή μας» ανέφερε η Χαρά Κεφαλίδου.

«Έχω το δικαίωμα να σχολιάσω την εργαλειοποίηση που επιχειρείται από την κυβέρνηση για κρίσιμα θέματα» τόνισε και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά τη θέση μας για τον κ. Παπαντωνίου, νομίζω ότι είμαστε κατηγορηματικοί, προχωράει η υπόθεση, υπάρχει ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη και σεβόμαστε τις αποφάσεις της».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...