Αθλητισμός

Άρχισαν τα όργανα στο λιμάνι - Ποιος είναι σε δύσκολη θέση

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την αναπάντεχη ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σε μια έδρα που ΠΑΟΚ (3-1) και ΑΕΚ (3-0) πέρασαν πολύ εύκολα, απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι τώρα δεν είχε νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες έχουν σκοράρει σε 7 αγωνιστικές μόλις 10 γκολ, εκ των οποίων τα μισά σε ένα παιχνίδι (στο 5-0 επί του ΠΑΣ), κάτι που μαρτυράει το τεράστιο θέμα που υπάρχει στο σκοράρισμα. Ένα πρόβλημα που ο Πέδρο Μαρτίνς αδυνατεί να αντιμετωπίσει από το ξεκίνημα της σεζόν.

Παράλληλα, πέρυσι, σε αντίστοιχο σημείο της σεζόν, ο Ολυμπιακός ήταν μόλις στο -2 από την τωρινή του συγκομιδή, αλλά μόλις στο -4 από την κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χάσει ήδη 8 βαθμούς σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, ενώ είναι ισόβαθμοι με τον Παναθηναϊκό που άρχισε το πρωτάθλημα με ποινή -6 βαθμών.

Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι στον Ολυμπιακό συμπλήρωσαν τρία σερί ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη και τέσσερα μαζί με το ευρωπαϊκό απέναντι στη Μίλαν. Μία συγκομιδή που δεν είχε πέρυσι ούτε ο Μπέσνικ Χάσι, όταν πάρθηκε απόφαση να αποχωρήσει από τον Πειραιά, αναφέρει το sportdog.gr

Όχι, βέβαια, ότι τίθεται θέμα «διαζυγίου» με τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο όλα τα παραπάνω τα υπολογίζουν στον Ολυμπιακό και δεδομένα προκαλούν μεγάλη ανησυχία ενόψει της συνέχειας. Σίγουρα στο λιμάνι έχουν διάθεση να στηρίξουν τον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο αν δεν αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια η εικόνα της ομάδας και κυρίως αν δεν επανέλθουν οι Πειραιώτες στις νίκες, τότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα για τον 48χρονο κόουτς.

Τουρέ και Λάζαρος

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρεώνεται το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καμία σταθερότητα στην απόδοσή τους, ακόμα και με αντιπάλους της δυναμικής του ΟΦΗ, ενώ και χθες ακούστηκαν αρκετά παράπονα για τις επιλογές του στην 11άδα. Μάλιστα, δε «χτύπησε» καλά η απόφασή του να κάνει αλλαγή στο ημίχρονο τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος, πάντως, όπως σημειώνει και στο πρωτοσέλιδό του ο «Πρωταθλητής», ήταν σε «τραγική μέρα».

Πάντως, στον Ολυμπιακό υπάρχει προβληματισμούς και για κάποια πρωτοκλασάτα ονόματα, όπως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας άσος έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά, πλέον, διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, κάτι που έχει προκαλέσει έντονη γκρίνια τόσο στις τάξεις των οπαδών, όσο κι εντός του συλλόγου.

Μάλιστα, σε μια άτυπη σύγκριση που γίνεται με τον Γιάννη Φετφατζίδη, λέγεται πως ο «Φέτφα» δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, παρόλο που κι αυτός δεν κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, γεγονός που επιβεβαιώνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πρώην άσος της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...