Κόσμος

Tι παθαίνει ένα Lada αν του βάλεις ηλιέλαιο, κόλα και αλάτι; (βίντεο)


Ο χειμώνας είναι βαρύς στη Ρωσία και οι άνθρωποι ψάχνουν τρόπους για να «σκοτώνουν» την ώρα τους, κάνοντας διάφορα πειράματα σε κινητήρες και όχι μόνο των χαρακτηριστικών Lada.

Γενικά είμαστε αντίθετοι στα «βασανιστήρια» επί των αυτοκινήτων μα ήταν πολύ εντυπωσιακή η επιμονή του φίλτατου που εμφανίζεται στο παρακάτω video, να «ταΐζει» το μοτέρ ενός φουκαριάρικου Lada με αλάτι, μαγειρικό λάδι και αναψυκτικό αντί του τυπικού λιπαντικού. Εντυπωσιακή ήταν και η ανοχή που έδειξε το μοτέρ σε αυτή την κακομεταχείριση, μέχρι που σταμάτησε να δουλεύει.

Χρειάστηκε και κάποιες επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της πορείας του πειράματος, για να σταματήσει να δουλεύει –οριστικά- ο κινητήρας του Lada, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως το δυνατό του χαρτί ήταν ανέκαθεν ο die hard χαρακτήρας του.
https://www.youtube.com/embed/MDWSXuFX5iQ

newsauto.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...