Τεχνολογία

F-16 τα βάζει με μοτοσικλέτα, μονοθέσιο της Formula 1 και ένα… Tesla (Βίντεο)

Κάθε τόσο βλέπουμε στο διαδίκτυο κλιπ με τις πιο τραβηγμένες κόντρες. Αυτή όμως πραγματικά τα έχει όλα.

Συμμετέχουν δύο αεροσκάφη, ένα μαχητικό κι ένα επιβατικό (τύπου) Lear Jet, τα οποία συναγωνίζονται το πιο γρήγορο superbike παραγωγής, την Kawasaki H2R, ένα μονοθέσιο F1 της Red Bull, ένα Tesla Model S (υποθέτουμε αγωνιστικό P100D) και δύο supercars: μια Aston Martin V8 Vantage και μια Lotus Evora 410 ή 430. Από την τελευταία επιλογή συνάγουμε ότι οι συντελεστές του video μάλλον ήθελαν να προβάλουν το Tesla, αλλιώς θα έπρεπε να εξασφαλίσουν κάτι σαν τη McLaren 720S ή την Porsche 911 Turbo S.

Η κόντρα έγινε στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, στο πλαίσιο φεστιβάλ αεροδιαστημικής και τεχνολογίας, με τους διαγωνιζόμενους όμως σε διαφορετικούς, παράλληλους διαδρόμους και με κάπως φλου διαδικασία εκκίνησης. Το μονοθέσιο, η μοτοσικλέτα και το ηλεκτρικό Tesla πετάγονται μπροστά, ενώ τα αεροσκάφη φαίνεται να καθυστερούν λίγο – αλλά πάντως δεν απογειώνονται.

Λίγο μετά την εκκίνηση, η Kawasaki μοιάζει να εξαφανίζεται. Όμως το μονοθέσιο στο τέλος την πιάνει αφού η μοτοσικλέτα –που οδηγούσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Supersport, ο «τοπικός» Kenan Sofuoglou– τελικά κερδίζει για μόλις 0,04”, όπως λέει το σχόλιο του video.

https://www.youtube.com/watch?v=F8pE6w43JpQ

drive.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...