Κόσμος

Aστυνομικός πυροβολεί «επιθετικό» σκύλο - Σκληρές εικόνες (βίντεο)

Οι αστυνομικές αρχές αναγκάστηκαν να δώσουν στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα που φορά πάνω του ο αστυνομικός που πυροβόλησε ένα «επιθετικό», όπως δήλωσε, πιτ μπουλ.

Οι εικόνες είναι σίγουρα σκληρές και δένουν κόμπο το στομάχι.

Το αστυνομικό τμήμα του Grand Rapids στο Μίσιγκαν απάντησε στις κατηγορίες πως η 6χρονη Youneek πυροβολήθηκε άδικα, μέσα στις αναφορές της ιδιοκτήτριας και φιλοζωικών οργανώσεων για υπερβολική αντίδραση του αστυνομικού.

Η Shequelle Robinson έλειπε στη δουλειά όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία για ένα πιτ μπουλ που είχε σπάσει την αλυσίδα και κινούνταν με απειλητικές διαθέσεις κατά των γειτόνων. Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο αστυνομικός, πως ένιωσε να απειλείται από το σκυλί, γι’ αυτό και το πυροβόλησε δύο φορές.

Ο σκύλος δεν έχασε τη ζωή του και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του, καθώς τον βρήκαν τρομαγμένο τα ξημερώματα δυο οικοδόμοι να κρύβεται σε ένα γιαπί. Το πιτ μπουλ θα χάσει ωστόσο το πόδι του εξαιτίας της σφαίρας και η συζήτηση περιστρέφεται τώρα στο αν ήταν όντως επιθετικό.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες...

https://youtu.be/2S5yjPJbKU8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...