Πολιτική

Aπίστευτος! - Πάνος Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ

«Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

Σε ερώτηση για το αν έχουν διαρραγεί οι δεσμοί του με το κόμμα από το οποίο προέρχεται, σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα militaire, ο υπουργός Αμυνας απάντησε: «Εμείς εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς». Ακόμη, επιτέθηκε στον Αδωνι Γεωργιάδη και το Κίνημα Αλλαγής, λέγοντας «τα βρήκαν μεταξύ τους για να καλύψουν τις απάτες τους». «Αυτό είναι το μεγάλο λάθος του Κυριάκου Μητσοτάκη που στηρίζεται σε αυτούς που ύβριζαν και τον ίδιο και τον Καραμανλή», ανέφερε ακόμη.

Σε ό,τι αφορά τα Σκόπια, κατηγόρησε τον Ζόραν Ζάεφ και τον Νικολά Ντιμιτρόφ ότι προκαλούν τους Ελληνες. Οταν ρωτήθηκε για το αν θα προχωρήσει η συμφωνία των Πρεσπών, απάντησε: «Μόνο οι εξωγήινοι δεν έχουν κατέβει για να πείσουν τους Σκοπιανούς να ψηφίσουν υπέρ στο δημοψήφισμα, που δεν θα έχει αποτέλεσμα αν δεν το δεχθεί ο ελληνικός λαός. Και δεν θα δεχθεί ποτέ τέτοιου είδους τσαμπουκάδες από την πλευρά του Ζάεφ».

Ο κ. Καμμένος προανήγγειλε αναγνώριση της ΑΟΖ τους επόμενους μήνες, ενώ μιλώντας για τα αναδρομικά των ενστόλων είπε: «Επιστρέφουμε στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, τα κλεμμένα, γιατί τα πήραν από την τσέπη τους». Δήλωσε ότι η καταβολή τους θα αρχίσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ