Κοινωνία

55χρονος συλληφθείς: Ήθελα να περιορίσω τον Ζακ, ήταν σε κατάσταση αμόκ

«Προσπάθησα να τον περιορίσω, ήταν σε κατάσταση αμόκ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο 55χρονος συλληφθείς για την επίθεση στον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο την Παρασκευή.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο 55χρονος το μεσημέρι της Παρασκευής βρισκόταν στην επιχείρησή του κοντά στο κοσμηματοπωλείο που διατηρεί ο 73χρονος φίλος του στη Γλάδστωνος και άκουσε φασαρία. Ο 55χρονος υποστήριξε ότι ο 33χρονος είχε βάλει κάποια κοσμήματα σε ένα σακουλάκι είχε ανοίξει την ταμιακή μηχανή και την είχε ρίξει κάτω και κρατούσε μαχαίρι.

«Δεν υπήρχε καμία πρόθεση για βάρια σωματική βλάβη για το δράστη… Ο δράστης ήταν σε αμόκ σε επιθετικό αμόκ. Βρισκόταν εγκλωβισμένος μέσα στο κοσμηματοπωλείο στο όποιο οποίο είχε πάει για να κλέψει. Βλέποντας τον κόσμο απ’ έξω προσπάθησε να βγει έξω (από το κοσμηματοπωλείο), και την ώρα που προσπάθησε να βγει έξω κρατούσε ένα μαχαίρι. Εγώ εκείνη την ώρα είδα σαν παρατηρητής το μαχαίρι και θεώρησα έκρινα ότι αυτός ο άνθρωπος με το επιθετικό αμόκ που έχει δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγει έξω και να σκοτώσει κόσμο» υποστήριξε ο συλληφθείς.

Κι αυτή ήταν η αντίδραση, πρόσθεσε, να τον περιορίσω σε αυτό το χώρο (σς. κοσμηματοπωλείο), όσο μπορούσα να τον περιορίσω. «Αφού κατάφερε και βγήκε τον αφόπλισα και έχουμε αυτή την εξέλιξη» δήλωσε. Ο 55χρονος δηλώνει ότι κινδυνεύει η οικογένεια του από την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση.

Σοβαρότατες ελλείψεις και παραλείψεις στην όλη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου διαπιστώνει από την πλευρά της η Πολιτική Αγωγή στη δικογραφία που εστάλη στον ανακριτή της υπόθεσης.

Προθεσμία για να απολογηθεί, την Τετάρτη, στις 10 το πρωί, έλαβε στο μεταξύ ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο Ζακ Κωστόπουλος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ