Κόσμος

Όταν ο Μάθιου Μακόναχι αποθέωσε την Ελλάδα στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον (βίντεο)


Πανέμορφη, γενναιόδωρη, παράδεισος: Είναι οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο Χολιγουντιανός σταρ, Μάθιου Μακόναχι, για να χαρακτηρίσει την Ελλάδα, όταν βρέθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον.

Για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα μίλησε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, Μάθιου Μακόναχι, στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον.

Ο Χολιγουντιανός σταρ αποθέωσε την Ελλάδα με τις θάλασσές της (και όχι μόνο) ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών, κάνοντας λόγο για «παράδεισο».

«Είχαμε ελευθερία, ούτε καν κανείς δεν μας έβγαζε φωτογραφίες, το νερό…», είπε, συνεχίζοντας: Η Ελλάδα είναι όμορφη, γενναιόδωρη.

«Οι άνθρωποι αγαπούν την οικογένειά τους», παρατήρησε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι μεγάλες σε ηλικία γυναίκες είναι πάντα και σε κάθε περίπτωση «βασίλισσες».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο ίδιος με την οικογένεια και την παρέα του, αν και ήταν προγραμματισμένο να παραμείνουν για τρεις εβδομάδες, αυτές οι εβδομάδες ήταν τόσο υπέροχες που όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, αποφάσισαν να παρατείνουν τις διακοπές τους και να μείνουν για ακόμη μία εβδομάδα.
https://www.youtube.com/embed/V04R9GokyI0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...