Αθλητισμός

Χοντραίνει το παιχνίδι με τον Ανσαριφάρντ - Χαμός με FIFA και Γαλατά - Τον έχει δέσει ο...

Το θέμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ εξακολουθεί να παραμένει μπερδεμένο, καθώς ο παίκτης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, γεγονός που δίνει τροφή σε διάφορα σενάρια.

Ειδικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον παίκτη το ζήτημα γίνεται πιο περίπλοκο, καθώς μέχρι πριν λίγες μέρες ο Ιρανός άσος θεωρούταν «κλεισμένος» από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πάντως, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η τουρκική ομάδα είναι «ζεστή» για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κανένα από τα αξιόπιστα τουρκικά ΜΜΕ δεν κάνει αναφορά στην υπόθεση.

Το μόνο σίγουρο, ωστόσο, είναι πως η Γαλατασαράι θέλει οπωσδήποτε επιθετικό, αφού έχει μείνει μόνο με έναν παίκτη για την γραμμή κρούσης. Παράλληλα, οι Τούρκοι έχουν ζητήσει κάποιες έξτρα μέρες διορία από τη FIFA για να προχωρήσουν σε μία ακόμα μεταγραφή επικαλούμενοι λόγους ανωτέρας βίας για τη μη έγκαιρη ολοκλήρωση μεταγραφικής κίνησης.

Αφενός η εν λόγω άδεια δεν είναι σίγουρο ότι θα τους χορηγηθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και αφετέρου πληροφορίες από το Λιμάνι αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν ανησυχούν, αφού έχουν «δέσει» την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η επισημοποίηση της μεταγραφής του Ανσαριφάρντ στη Νότιγχαμ έχει «κολλήσει» στην εξασφάλιση άδειας εργασίας για τον Ιρανό, ενώ υπάρχει η εκτίμηση από πηγές που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις πως ακόμα κι αν ο Καρίμ δεν πάει τώρα στη Νότιγχαμ, αυτό πιθανότατα θα συμβεί τον προσεχή Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ