Πολιτική

«Φωτιές» στην Ένωση Κεντρώων! Παραιτήθηκε ο Σαρίδης για όσα είπε ο Καβαδέλλας

Τα όσα είπε ο Δημήτρης Καβαδέλλας, βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων, προκαλούν τριγμούς στο εσωτερικό του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

Την παραίτησή του από την Ένωση Κεντρώων, συγκεκριμένα από την θέση του Γραμματέα της ΚΟ, υπέβαλλε και ανακοίνωσε ο Γιάννης Σαρίδης. Αφορμή η συμπεριφορά που επέδειξε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Καβαδέλλας στην ΔΕΘ και τα όσα μετά είπε προς υπεράσπισή του και σε επιτροπή της Βουλής.


Ο Δημήτρης Καβαδέλλας

Συγκεκριμένα την παραίτησή του γνωστοποίησε ο κ. Γιάννης Σαρίδης πριν από λίγο τόσο στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση όσο και στον Πρόεδρο της ΕΚ.

Ένωση Κεντρώων Καβαδέλλας
Ο Γιάννης Σαρίδης

Καβαδέλλας η… αιτία για την παραίτηση από την Ένωση Κεντρώων

Ο βουλευτής της ΕΚ Δημήτρη Καβαδέλλα είχε διαμαρτυρηθεί και καταγγείλει την διοίκηση της ΔΕΘ γιατί στην πρόσφατη επίσκεψή του, του ζητήθηκε να περάσει από το Ταμείο και να πληρώσει το εισιτήριο των 7 ευρώ!

Ο κ. Γιάννης Σαρίδης στις επιστολές στους αναφέρει: «Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό που έλαβε χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα ήθελα να εκφράσω την βαθύτατη λύπη μου για τη συμπεριφορά του συναδέλφου βουλευτή κύριου Δημήτρη Καβαδέλλα, για το περιεχόμενο της επιστολής που σας απέστειλε, τις σχετικές δημόσιες εμφανίσεις του, αλλά και τα όσα ανέφερε κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Δυστυχώς κύριε πρόεδρε, οι προαναφερθείσες ενέργειες του συναδέλφου , οι οποίες έγιναν ενώ κατείχα τη θέση του γραμματέως στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, παρόλο που δεν έπληξαν το κοινοβούλιο εν γένει φοβάμαι ότι θα στιγματίζουν τη βουλευτική ιδιότητα στα μάτια μερίδας της κοινής γνώμης.

Ελπίζω κύριε πρόεδρε πως με την ενέργεια μου αυτή συμβάλλουν στην προστασία του κοινοβουλευτισμού στην χώρα μας σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων για το μέλος της Δημοκρατίας μας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...