Κοινωνία

Φρενίτιδα για Σώρρα στον Κορυδαλλό: «Μαζί σου μέχρι το τέλος» - Το μήνυμα του για την Μακεδονία μέσα από την φυλακή (εικόνες, βίντεο)


Μπορεί ο Αρτέμης Σώρρας να είναι εδώ και περίπου τρεις μήνες στην φυλακή, ωστόσο, τα "χτυπήματα" του δεν σταματούν. Και σα να μην έφτανε το γεγονός πως όλα δείχνουν ότι έχει εξαπατήσει πολύ κόσμο για να "βγάλει" χρήματα... εκείνος φροντίζει να στέλνει τα ακαταλαβίστικα μηνύματα του στους οπαδούς του μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού.

Αλλά και οι οπαδοί του δείχνουν να μην το βάζουν κάτω και να πιστεύουν ακόμα στον αρχηγό τους, τον Αρτέμη Σώρρα! Περίπου 200 οπαδοί του συγκεντρώθηκαν έξω από τις φυλακές και κρατώντας πανό αλλά και φωνάζοντας συνθήματα!

Όπως είπαν, συγκεντρώθηκαν ως ένδειξη συμπαράστασης στον αρχηγό τους και ζητούν την αποφυλάκιση του Αρτέμη Σώρρα!

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο


Δείτε το βίντεο

Αρτέμης Σώρρας: Το μήνυμα του για την Μακεδονία που «πουλήθηκε»

Την ίδια ώρα, από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο έγκλειστος Αρτέμις Σώρρας απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς του.

Τους ζητά να συγκεντρωθούν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου «να δείξουν ότι κανείς δεν θα πάρει την Δικαιοσύνη από τους Έλληνες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη ΔΕΘ ζητά από τους οπαδούς του να διαδηλώσουν κατά της κυβέρνησης που «πούλησε την Μακεδονία», όπως λέει ο ίδιος, ενώ αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει κυβέρνηση πήγαινε στα διόδια και σήκωνε τις μπάρες νταηλίκι και έλεγε «Δεν Πληρώνω».

Δείτε το βίντεο

 Ειρήνη Μιλή

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ