Κυβέρνηση

«Φαρμάκι» Χρυσόγονου για Τσίπρα: «Ο επίδοξος μιμητής του Αντρέα έρχεται νύχτα στη Θεσσαλονίκη»

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος, με αφορμή την επιχείρηση που στήθηκε νύχτα για τη μετακίνηση του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Χρυσόγονος χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «επίδοξο μιμητή» του «original Ανδρέα Παπανδρέου», καθώς, όπως τονίζει, ο δεύτερος επισκεπτόταν τη Θεσσαλονίκη με το φως της ημέρας και με υποδοχή από τους οπαδούς του, ενώ ο «μιμητής» επισκέπτεται την πόλη της Μακεδονίας μέσα στη νύχτα, με «μαμζική υποδοχή από αστυνομικούς».

«Ο original Ανδρέας Παπανδρέου επισκεπτόταν τη Θεσσαλονίκη στο φως της ημέρας και με μαζική υποδοχή από οπαδούς του. Ο σημερινός επίδοξος μιμητής του έρχεται νύχτα με μαζική υποδοχή από... αστυνομικούς. Η απόπειρα επανάληψης της Ιστορίας καταλήγει σε φάρσα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Βίντεο από τη νυχτερινή επιχείρηση για τη μετακίνηση του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο πρωθυπουργός διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα παραμείνει στην πόλη έως και την Κυριακή το μεσημέρι.

Αναλυτικά, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στις 11:45 ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στη Θεσσαλονίκη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, καθώς από σήμερα ξεκινάει το πρόγραμμά του εν όψει των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια. Το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο συνοδεύεται από 10 οχήματα της αστυνομίας, ενώ όλοι οι δρόμοι έχουν μπλοκαριστεί προκειμένου να μην υπάρχει επαφή πολιτών με τον Αλέξη Τσίπρα.

https://youtu.be/riAnJtQb7X8

https://youtu.be/S61J_uI6qhE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...