Αθλητισμός

Υποψήφιο για γκολ της χρονιάς στον κόσμο το φάουλ του Λάζαρου! (βίντεο)


Ρονάλντο, Μέσι, Μπέιλ, αλλά και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος!

Η FIFA ανακοίνωσε τη λίστα με τα υποψήφια γκολ για το καλύτερο της χρονιάς στον κόσμο και ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα του 31χρονου Έλληνα άσου.

Ποιο; Μα φυσικά το φάουλ που έβαλε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός για τη σεζόν 2017-18 στο ΟΑΚΑ, με το οποίο ισοφάρισε σε 2-2 για την Ένωση ο νυν μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» (τελικό 3-2 υπέρ των Κιτρινόμαυρων).

Σημειώνεται, πως αυτή είναι η πρώτη φορά που Έλληνας ποδοσφαιριστής εισέρχεται στην εν λόγω λίστα, συνεπώς πρόκειται για τεράστια επιτυχία για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

https://youtu.be/ENf5grfJHgw

https://youtu.be/TLcL7jJQPHM

Παράλληλα, το τρόπαιο διεκδικεί ο Γκάρεθ Μπέιλ για το «ψαλιδάκι» του στον τελικό του Champions League μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του και νυν ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, για το γκολ του (με τον ίδιο τρόπο) στο ματς με τη «Γηραιά Κυρία» για τα προημιτελικά του Champions League, το τέρμα του Μέσι για το ματς της Αργεντινής με τη Νιγηρία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτό του Παβάρ στο ματς της Γαλλίας με την Αργεντινή. Του Ρικάρντο Κουαρέσμα στο Μουντιάλ της Ρωσίας στο ματς της Πορτογαλίας με το Ιράν.

Αναλυτικά η λίστα

https://youtu.be/aaI4GUXWIhE
https://twitter.com/FIFAcom/status/1036590144185397248?ref_src=twsrc%5Etfw

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ