Κοινωνία

Υγειονομικοί και αγορανομικοί έλεγχοι στα σχολικά κυλικεία από την Περιφέρεια Αττικής

Με εντατικούς ρυθμούς διενεργούνται οι υγειονομικοί και αγορανομικοί έλεγχοι στα σχολικά κυλικεία όλων των βαθμίδων της Περιφέρειας Αττικής.

Αυτό προκειμένου να διαπιστωθεί η τήρηση των απαιτούμενων προδιαγραφών για τη λειτουργία τους και να διασφαλιστεί η προστασία της υγείας των μαθητών.

Ενδεικτικά, στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών με εντολή του αντιπεριφερειάρχη, Χρήστου Καπάταη, μικτά κλιμάκια των Διευθύνσεων Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Ανάπτυξης πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους σε όλα τα σχολεία.

Παράλληλα, με σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Καπάταης απευθύνει έκκληση προς όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, αλλά και τους ιδιοκτήτες των σχολικών κυλικείων, να είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένοι στα θέματα δημόσιας υγείας τονίζοντας ότι οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται στη «διάθεση όλων για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας με βάση τις αρμοδιότητές μας».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...