Περιβάλλον

Τρομακτικό: Νήπιο παίζει με πελώριο πύθωνα στην αυλή του σπιτιού του (βίντεο)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες ενός μικρού παιδιού που παίζει μ’ έναν πύθωνα στην αυλή του σπιτιού του, ενώ κάποιος ενήλικος καταγράφει με την κάμερά του τη σκηνή.

Στο βίντεο διακρίνεται ο συσφιγκτήρας να έχει τυλίξει κάπως το μικρό αγοράκι παρασέρνοντάς το μακριά. Το παιδί γελά και κυνηγά το φίδι αγνοώντας, προφανώς, τον τεράστιο κίνδυνο να χάσει τη ζωή του.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, το αγοράκι τρέχει και σηκώνει το κεφάλι του πελώριου φιδιού και αφού το δείχνει στην κάμερα το ρίχνει στο έδαφος. Ευτυχώς ο πύθωνας δεν φαίνεται να ενοχλείται.

https://youtu.be/IXq8PdSKXRE

Το βίντεο γυρίστηκε στις 31 Αυγούστου στην επαρχία της Ανατολικής Ιάβα στην Ινδονησία και έχει δεχθεί δεκάδες χιλιάδες κλικ από τη στιγμή που αναρτήθηκε στο YouTube, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν την οργή τους που επέτρεψαν οι παρόντες στη σκηνή ενήλικες να παίξει το παιδί με το πελώριο ερπετό: «Αυτό το φίδι δεν είναι υπομονετικό. Είναι χορτάτο. Αν πεινούσε, τότε το παιδί θα είχε πεθάνει», έγραψε κάποιος.

Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Να δούμε αν θα γελούσαν αν ο πύθωνας άρπαζε το παιδί απ’ το πόδι, τυλιγόταν γύρω του και προκαλούσε το θάνατό του με ασφυξία».

Άλλοι ζήτησαν να απαγγελθούν κατηγορίες στους γονείς του αγοριού για εγκληματική αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. «Θα έπρεπε να οδηγήσουν στη φυλακή αυτούς τους γονείς που επέτρεψαν στο παιδί τους να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι σοκαριστικό. Ευτυχώς που ήταν χορτάτο το φίδι, αλλιώς το παιδί θα είχε πεθάνει σε κλάσματα δευτερολέπτου!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ