Κόσμος

Τρελός Ρώσος πυροβόλησε τον εαυτό του για να δοκιμάσει αλεξίσφαιρο γιλέκο (βίντεο)

Το παιχνίδι με όπλο είχε τραγική κατάληξη για έναν Ρώσο που ήθελε να διαπιστώσει την αντοχή ενός αλεξίσφαιρου γιλέκου.

Ο νεαρός Ρώσος ονόματι «Domovoi» ήθελε να πειραματιστεί χρησιμοποιώντας ένα αυτόματο πιστόλι Stechkin μπροστά στους φίλους του που κατέγραφαν με κάμερα, στο Donbass της ανατολικής Ουκρανίας.

Έστρεψε το πιστόλι πάνω του και πυροβόλησε εξ επαφής, πιστεύοντας πως το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε, σαν κι αυτό που χρησιμοποιούν οι ειδικές δυνάμεις της Ρωσίας, θα τον προστατέψει. Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Μετά τον πυροβολισμό ο νεαρός έπεσε στα γόνατά του, άφησε το όπλο και έπιασε με το αριστερό του χέρι το στομάχι του.

Την ίδια στιγμή ο κάμεραμαν ακούγεται αστειευόμενος να λέει: «Δείτε, κάνει σαν να πεθαίνει. Ναι, πεθαίνει», ενώ στη συνέχεια ακούγεται να ρωτά τον φίλο του: «Πεθαίνεις; Αλήθεια τραυματίστηκες αδερφέ;». O νεαρός δεν απαντά, βγάζει το γιλέκο και πέφτει στο έδαφος. «Απ' ότι φαίνεται έχει πληγωθεί. Φαίνεται πως θα πεθάνει τώρα, πρέπει να σταματήσω να καταγράφω τώρα, συγνώμη», λέει ο κάμεραμαν.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο νεαρός άνδρας ξεψύχησε λίγο αργότερα, αλλά η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη.

Σύμφωνα με κάποιο ΜΜΕ, η σφαίρα τον βρήκε στην κοιλιά, σε ένα σημείο του γιλέκου που δεν υπήρχε προστασία.

Ο ειδικός σε στρατιωτικά θέματα, Μιχαίλ Μπράτσκοφ ανέφερε: «Ο πυροβολισμός έγινε από πολύ κοντινή απόσταση. Ακόμη κι αν η σφαίρα δεν διαπέρασε το γιλέκο, η κινητική της ενέργεια θα μπορούσε εύκολα να προκαλέσει ζημιά στα εσωτερικά του όργανα».

https://youtu.be/P6-8w0SrPok

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ