Αθλητισμός

Τους «γράφει» όλους ο Μαρτίνς και κάνει τα... δικά του - Κανένα «παιδί» στον Ολυμπιακό - Θα βγει;

Τι κι αν οι περισσότεροι περιμένουν από τον Πέδρο Μαρτίνς να ανοίξει το ροτέισον ενόψει του αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Όπως έχει αποδείξει μέχρι στιγμής, ο τεχνικός του Ολυμπιακού εμπιστεύεται ένα συγκεκριμένο κορμό, με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις, κι έτσι αναμένεται να πορευθεί και στη συνέχεια.

Παρόλο, μάλιστα, που ο Πορτογάλος δέχεται αυτό το διάστημα κάποιες «συμβουλές» από δημοσιεύματα να συμπεριλάβει κι άλλους παίκτες στα πλάνα του, δεν προβλέπεται να «ακούσει». Απεναντίας, ο 48χρονος τεχνικός είναι αποφασισμένος να μείνει πιστός στο δικό του πλάνο και, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η 11άδα του απέναντι στους Αρκάδες δε θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα όσα έχει δείξει έως τώρα, αν και κάποιες πληροφορίες θέλουν τον Κώστα Φορτούνη να ξεκουράζεται.

Μάλιστα, αυτή η «επιμονή» του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία τον έχει δικαιώσει απόλυτα μέχρι στιγμής, αποδεικνύει και κάτι ακόμα. Πως ο Πορτογάλος δεν έχει «παιδιά» μέσα στην ομάδα. Βάζει αυτούς που θεωρεί καλύτερους αυτή την περίοδο, ανεξάρτητα από το αν κάποιος αποτελεί δική του εισήγηση ή όχι.

Παρόλο, δηλαδή, που έχει γραφτεί πως οι μεταγραφές των Γκιγέρμε, Χασάν και Μιράντα είναι δικές του μεταγραφές, κάτι που, βεβαίως, δεν ισχύει 100%, μιας και δεν ήταν οι πρώτες επιλογές στη λίστα του, ο Πέδρο Μαρτίνς δε σχεδιάζει, προς παρόν τουλάχιστον, να κάνει 11δάτους τους συγκεκριμένους παίκτες.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως ο Πορτογάλος είναι… ξερό κεφάλι και θα πορευθεί έτσι σε όλη τη σεζόν. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά πως είναι υποχρεωμένος στην πορεία να ανοίξει το ροτέισον, καθώς δεν είναι δυνατόν να βγει η σεζόν σε Ευρώπη και Ελλάδα (Πέμπτη-Κυριακή) με την ίδια 11άδα. Μόλις κρίνει, άλλωστε, πως οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι έτοιμοι 100% από κάθε άποψη (αγωνιστική, τακτική κ.λπ.) θα τους ενσωματώσει σταδιακά στα πλάνα του.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ