Αθλητισμός

Στην κορυφή! Ελληνίδα αστυνομικός και μητέρα 4 παιδιών πήρε το χρυσό στο τάε κβον ντο στην Ευρώπη

Στην κορυφή της Ευρώπης στο αγαπημένο της άθλημα έφτασε μία αστυνομικός από την Ορεστιάδα, η Σαραντούλα Παγωνάκη.

Συγκεκριμένα, η Σαραντούλα Παγωνάκη, αξιωματικός του αστυνομικός τμήματος Ορεστιάδας και μητέρα 4 παιδιών πήρε το χρυσό μετάλλιο στους πανευρωπαϊκούς αγώνες TAEKWODO αστυνομικών-πυροσβεστών που έγιναν στην Ισπανία.

Μάλιστα η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της έδωσε πολλά συγχαρητήρια, αναφέροντας πως η ίδια αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και απόδειξη ότι όλα με πίστη, θέληση και σωστή διαχείριση μπορούν να επιτευχθούν.

«Η επιτυχία της αυτή μας κάνει τριπλά υπερήφανους, πρώτον διότι η τεράστια διάκριση αυτή προέρχεται από μέλος της ένωσης μας, δεύτερον διότι αποτελεί ταυτόχρονα νίκη-διάκριση της Ελληνικής Αστυνομίας και τρίτον για την επικράτηση της ελληνικής ομάδας στο άθλημα αυτό συνολικά έναντι των λοιπών ευρωπαικών αποστολών. Επευκαιρία θα θέλαμε να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη ζωή της, καθώς αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και την απόδειξη ότι όλα με πίστη, θέληση και σωστή διαχείριση μπορούν να επιτευχθούν, καθόσον εκτός από αθλήτρια, η "δική" μας Σαραντούλα είναι συνάμα πετυχημένη αξιωματικός, σύζυγος και μητέρα τεσσάρων τέκνων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ.

Η Σαραντούλα Παγωνάκη, αξιωματικός του αστυνομικός τμήματος Ορεστιάδας και μητέρα 4 παιδιών πήρε το χρυσό μετάλλιο στους πανευρωπαϊκούς αγώνες TAEKWODO αστυνομικών-πυροσβεστών που έγιναν στην Ισπανία.

Πηγή:xronos.gr

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ