Κοινωνία

Στην ίδια πτήση Μητσοτάκης, Καραμανλής και... ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας


Στην ίδια πτήση για Θεσσαλονίκη βρέθηκαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής. Δεν ήταν μόνοι βέβαια και αυτό τους… πρόδωσε!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει απόψε (15.09.2018) στη ΔΕΘ και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη από χθες. Στην ίδια πτήση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα στη μπροστινή από εκείνον θέση ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο φωτογραφικός φακός του… Τσολιά της Ελληνοφρένειας τους «συνέλαβε» την ώρα που επιβιβάζονταν αλλά κυρίως την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε γείρει μπροστά και κάτι ψιθύριζε στον Κώστα Καραμανλή.

Ο διάλογος, φυσικά, δεν είναι γνωστός. Αλλά πολλοί μπορούν να εικάσουν πολλά για τι ίσως να συζητούσαν ο νυν και ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο «Τσολιάς» (κατά κόσμον Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης) δεν έχασε χρόνο και ανέβασε τις φωτογραφίες στα social media.

Κώστας Καραμανλής και Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν οι μοναδικοί… «επώνυμοι» που βρίσκονταν στην πτήση για Θεσσαλονίκη. Είχαν συνταξιδιώτες την Άννα Βίσση, την Πέγκυ Ζήνα, δημοσιογράφους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
https://www.facebook.com/apostolis.barmpagiannis/posts/1590782014360851&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...