Κοινωνία

«Στείλτε ασθενοφόρα έγινε μακελειό»: Η συγκλονιστική μαρτυρία για το θανατηφόρο τροχαίο στην Τιθορέα

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή ενός αυτόπτη μάρτυρα για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Τιθορέα, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τραίνο. 

Όπως έκανε γνωστό το Star Κεντρικής Ελλάδας, ο αυτόπτης μάρτυρας επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, λέγοντας χαρακτηριστικά «στείλτε ασθενοφόρα έγινε μακελειό» Το Ι.Χ. μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ, δυστυχώς, η συνοδηγός που βρισκόταν στο σημείο που δέχθηκε το χτύπημα το αυτοκίνητο τραυματίστηκε θανάσιμα.

Από τις περιγραφές του δυστυχήματος προκύπτει ότι το αυτοκίνητο με τέσσερις επιβαίνοντες έφθασε στη διάβαση Κάτω Μοδίου περίπου στις 8 το πρωί. Οι μπάρες είχαν κατέβει. Τα φώτα δούλευαν όπως επίσης και το ηχητικό σήμα, ωστόσο, άγνωστο γιατί, η οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε.

Έμειναν ορφανά τα παιδιά της καθηγήτριας που σκοτώθηκε στην Τιθορέα… Πριν από 2 χρόνια είχε πεθάνει ο πατέρας

Μάλιστα σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα που έχει καταθέσει στην αστυνομία προσπέρασε τα δύο οχήματα που βρίσκονταν μπροστά της πριν τη γραμμή και περίμεναν να περάσει το τρένο. Ανέβηκε στην σιδηροδρομική γραμμή και προσπάθησε να περάσει όμως δεν πρόλαβε καθώς το τρένο έπεσε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο και το παρέσυρε για περίπου ένα χιλιόμετρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ