Περιβάλλον

Σπέρνει τον θάνατο στην Βόρεια Καρολίνα ο τυφώνας Φλόρενς – Στους 7 οι νεκροί (βίντεο)


Τους επτά έφτασαν οι νεκροί στην Βόρεια Καρολίνα από τον φονικό Φλόρενς, ο οποίος πλήττει από την Παρασκευή (14.09.2018) την περιοχή.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό (NBC 4 New York TV) οι αρχές της Κομητείας Καρτερέτ στην Βόρεια Καρολίνα, ανακοίνωσαν ακόμα δύο νεκρούς σήμερα το πρωί, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών από πέντε σε επτά.

Ο κυκλώνας Φλόρενς κινείται δυτικά-νοτιοδυτικά με ταχύτητα πέντε μιλίων την ώρα κι αναμένεται να στραφεί προς τα δυτικά και τα βορειοδυτικά μέσα στο Σαββατοκύριακο, πριν κινηθεί με βόρεια κατεύθυνση μέσω της Κοιλάδας του Οχάιο, από την Δευτέρα, όπως εκτιμά το NHC.

Υπάρχει πρόβλεψη για την σταδιακή αποδυνάμωσή του, καθώς κινείται προς το εσωτερικό των ΗΠΑ και μέσα στο επόμενο διήμερο, ενώ θεωρείται πιθανό να εξασθενίσει σε ένα τροπικό χαμηλό βαρομετρικό από το σημερινό βράδυ, όπως προβλέπει το ίδιο κέντρο.

Στους νεκρούς περιλαμβάνονται μια μητέρα και το μωρό της που σκοτώθηκαν όταν δένδρο έπεσε στο σπίτι τους στο Γουίλμινγκτον της Βόρειας Καρολίνας. Ο πατέρας του μωρού μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Στην κομητεία Πέντερ της ίδιας Πολιτείας, μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από καρδιακή προσβολή· το πλήρωμα του ασθενοφόρου που προσπαθούσε να φθάσει σ’ αυτήν εμποδίσθηκε από συντρίμμια.
https://twitter.com/NBCNightlyNews/status/1040797353840537601?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ