Κοινωνία

Σοκ: 63χρονος κακοποιούσε 12χρονη υπό την καθοδήγηση της γυναίκας του

Παρότι ο ντόρος δεν λέει να κοπάσει μετά την απονομή Προεδριής χάρης στο καταδικασθέντα παιδεραστή, ένεκα της ύπαρξης διαφόρων «παραθύρων» στην υφιστάμενη νομοθεσία, εντούτοις εξακολουθούν να υφίστανται συγκεκριμένες πτυχές της εν λόγω υπόθεσης που δεν έχουν ακόμα φωτιστεί επαρκώς, με αποτέλεσμα η δικαιοσύνη να παραμένει…»τυφλή» και «κουφή».

Αν και η καταδίκη έριξε τα φώτα της αρνητικής δημοσιότητας πάνω στον 63χρονο, αρκετούς μήνες πριν, εντούτοις, τότε είχαν προκληθεί πολλές αντιδράσεις, οι οποίες και ξεχάστηκαν στην πορεία, ένεκα της εμπλοκής στην υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης της συζύγου του 63χρονου παιδεραστή!

Ουσιαστικά είχε πολλάκις διατυπωθεί η άποψη ότι η 12χρονη υπέστη τις απανωτές σεξουαλικές παρενοχλήσεις του 63χρονου, καθιστάμενη έρμαιο των νοσηρών ορέξεών του, κατόπιν όμως αρχικής παρότρυνσης της ίδια της συζύγου του, η οποία μάλιστα εξακολουθεί να εργοδοτείται στην σχολική εφορεία του Δημοτικού σχολείου, σε χωριό της Επαρχίας Λάρνακας, όπως εξάλλου, αναφέρεται και στην δικαστική απόφαση.

Νομικοί κύκλοι, γνώστες της υπόθεσης υποστηρίζουν ότι με δικαστική απόφαση η γυναίκα, η οποία ουδέποτε κατηγορήθηκε, έχει συγκεκριμένη εμπλοκή στην υπόθεση, καθώς ενώπιον δικαστηρίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ότι η σύζυγος του 63χρονου εξωθούσε τη 12χρονη να ικανοποιεί μέσω των δικών της οδηγιών τις αρρωστημένες ορέξεις του συζύγου της, προκειμένου υποτίθεται να αντιληφθεί το «αν είναι πιστός ο σύζυγός της».

Δημοσιογράφος του SigmaLive επικοινώνησε, όπως και παλαιότερα κι άλλοι δημοσιογράφοι με τον Πρόεδρο των Σχολικών Εφορειών Ντίνο Έλληνα, προκειμένουν να διαφωτίσει για το αν μπορεί ή όχι η Σχολική Εφορεία να προβεί σε απόλυση της συγκεκριμένης γυναίκας. Ο κ. Έλληνας ξεκαθάρισε ότι η γυναίκα δεν έχει καταδικαστεί από το Δικαστήριο. Δεν είναι δυνατόν «να αμαυρώνεις έτσι ένα άτομο το οποίο έχει τη δική του προσωπικότητα. Υπάρχουν διαδικασίες για απόλυση ενός ατόμου. Από τη στιγμή, όμως, που υπάρχουν τα πιστοποιητικά από την Αστυνομία για λευκό ποινικό μητρώο, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος». Οι σχολικές εφορείες, σημείωσε ο κ. Έλληνας, έχουν δικαίωμα να απολύσουν κάποιον, αν και εφόσον καταδικαστεί.

Τα περιοριστικά μέτρα

Ενώπιον Γενικού Εισαγγελέα, αλλά και Υπουργού Δικαιοσύνης, υπάρχει και σχετική επιστολή, με την οποία ζητείται η λήψη περιοριστικών μέτρων κατά του 63χρονου αποφυλακισθέντα παιδεραστή, του οποίου η οικία γειτνιάζει με αυτή την ενήλικης πλέον κοπέλας. Διευκρινίζεται δε, ότι σήμερα γνωστοποιήθηκε πως η Αστυνομία, σε καθαρά τοπικό επίπεδο είχε λάβει ήδη προληπτικά μέτρα για προστασία του θύματος ήδη από την πρώτη ημέρα της αποφυλάκισης του καταδικασθέντα παιδεραστή.

Εξάλλου, ο Γενικός Εισαγγελέας είναι ο καθ’ ύλιν αρμόδιος προκειμένου να υποδείξει τη φύση και την έκταση των περιοριστικών αυτών μέτρων, ενώ εν συνεχεία αναμένεται όπως το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εκδώσει την απόφασή του για περιοριστικά μέτρα κατά του 63χρονου, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως περιοριστικά μέτρα είχαν και προηγουμένως ληφθεί, τα οποία ωστόσο παραβιάσθηκαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές