Κοινωνία

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον 34χρονο στη Λαμία: «Ήθελε να είμαστε οι σκλάβες του»

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Λαμίας από τις αποκαλύψεις σχετικά με την κακοποίηση γυναικών από 34χρονο Λαμιώτη

Οι καταθέσεις δύο γυναικών μετά την δημοσιοποίηση του θέματος με τη Γαλλίδα «καίνε» τον 34χρονο που πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος και με τις κατηγορίες του βιασμού.

Μάλιστα οι γυναίκες περιγράφουν με γλαφυρό τρόπο τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν στο πλευρό του. Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος με την Γαλλίδα οι δύο γυναίκες επικοινώνησαν μεταξύ τους ναι αποφάσισαν πως έπρεπε να καταθέσουν στην αστυνομία.

«Με είχε κάνει να πιστεύω πως είχε δίκιο, ότι εγώ έκανα πράγματα λάθος και ότι μου άξιζαν αυτά που μου έκανε», καταγγέλλει στην αστυνομία η μία από γυναίκες, όπως μεταδίδει το tvstar.gr.

Και συνεχίζει, «με έδενε στα χέρια και στα πόδια, μου έκλεινε το στόμα και τα μάτια και με βίαζε». Μάλιστα σε μία περίπτωση, σύμφωνα πάντα με την 35χρονη γυναίκα , της είπε «τώρα τράβα πες ότι σε βίασα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κάνεις, μόνη σου ήρθες εδώ».

Η δεύτερη κοπέλα σήμερα είναι 24 ετών το μαρτύριό της ξεκίνησε από τα 17 της χρόνια.

«Με απειλούσε πως θα με συκοφαντούσε και θα με ξεφτίλισε στους γονείς μου και στους γνωστούς μου» λέει στους αστυνομικούς, «με κρατούσε όμηρο σε μία υποτιθέμενη σχέση», συνεχίζει.

Η 24χρονη αναφέρει πως ο κατηγορούμενος την απείλησε με όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της λέγοντάς της πως δεν θα τη βρει κανείς,ενώ μία άλλη μέρα της έδεσε τα χέρια και τα πόδια το στόμα και τα μάτια και την έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. «Θα έπρεπε να υποτάσσομαι σε ότι ζητήσει ο αφέντης και αν με καλέσει να πάω σε αυτόν θα ήμουν η δούλα του και αυτός ο αφέντης», αναφέρει η 24χρονη.

Ο 34χρονος είχε τρομάξει τις δύο γυναίκες και τις απειλούσε ότι θα τις διαπομπεύσει την τοπική κοινωνία.

Ο κατηγορούμενος θα περάσει ξανά την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας το μεσημέρι της Παρασκευής (21/09) προκειμένου να απολογηθεί.

Η 24χρονη κοπέλα με την οποία είχε σχέση το τελευταίο διάστημα και συζούσαν στο σπίτι του αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Πηγή: tvstar.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ