Αθλητισμός

Σοβαρά επεισόδια στο Μονπελιέ – Νιμ! Ξύλο και κατάρρευση κιγκλιδώματος (βίντεο)


Επεισοδιακή νίκη πανηγύρισε η Μονπελιέ κόντρα στη Νιμ. Κατάρρευση κιγκλιδώματος, ξύλο μεταξύ οπαδών κι αστυνομίας και διπλή διακοπή στο παιχνίδι.

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στη Μονπελιέ και τη Νιμ, για την όγδοη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν άνετα με 3-0, ωστόσο η κατάσταση ήταν έκρυθμη στις κερκίδες, αναγκάζοντας τον διαιτητή να διακόψει δύο φορές την αναμέτρηση.

Αρχικά, κατέρρευσε κιγκλίδωμα σε θύρα που βρισκόταν πίσω από τη μία εστία μετά από γκολ της Μονπελιέ, με οπαδούς να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο. Ο διαιτητής διέκοψε υποχρεωτικά το παιχνίδι, το οποίοι ξεκίνησε μετά από λίγα λεπτά.

https://twitter.com/GFFN/status/1046426015923412994?ref_src=twsrc%5Etfw

Ωστόσο στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου έγινε η πτώση του κιγκλιδώματος, υπήρχαν συμπλοκές των φανατικών οπαδών των γηπεδούχων με την αστυνομία, με τον διαιτητή να διακόπτει για δεύτερη φορά το παιχνίδι.

https://twitter.com/Noiretblanc83/status/1046443970878935040?ref_src=twsrc%5Etfw

Ύστερα από μισή ώρα, το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά, με την Μονπελιέ να παίρνει τη νίκη και να παραμένει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...