Κόσμος

Σε αυτήν την τσιρλίντερ τα νταηλίκια δεν περνάνε (βίντεο)

Η μάχη φαινόταν άνιση αλλά ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς τον αντίπαλο. Νόμος. Μια μεγαλόσωμη κοπέλα ασκεί εκφοβισμό σε μια τσιρλίντερ.

«Κανείς δεν θέλει να καυγαδίσει, κανείς δεν θέλει να καυγαδίσει με σας παιδιά», ακούγεται να λέει η έφηβη, αλλά τα λόγια της δεν έχουν αντίκρυσμα.

Τα νταηλίκια συνεχίζονται και η νεαρή επισημαίνει στην κοπέλα που την τραμπουκίζει «μη με αγγίζεις». Κάπου εκεί η κατάσταση ξεφεύγει.

Δέχεται ένα χαστούκι στο πρόσωπο και βγαίνει εκτός εαυτού. Σηκώνεται και επιτίθεται στην εύσωμη κοπέλα, την ρίχνει κάτω και γρονθοκοπεί χωρίς έλεος.

Γύρω τους υπάρχουν αρκετά άτομα, κορίτσια στη συντριπτική τους πλειοψηφία, που καταγράφουν το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα και αποθεώνουν την τσιρλίντερ για το ξύλο που ρίχνει στην αντίπαλό της.

Αλγεινή εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι κανείς από τους παριστάμενους δεν παρεμβαίνει για να τις χωρίσει.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Κόνκορντ της Καλιφόρνια και γεμάτη υπερηφάνεια η αδερφή της έφηβης τσιρλίντερ, Σιέρα Σπράγκ δημοσίευσε το βίντεο στο λογαριασμό της στο twitter σχολιάζοντας: «η μικρή μου αδερφή έμπλεξε σε καυγά απόψε και δεν νομίζω ότι έχω υπάρξει ποτέ μου τόσο περήφανη. Αυτή είναι η αδερφή μου, πάμε!».

https://youtu.be/eu0qd09E33o

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...