Κοινωνία

Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τη δολοφονία της μικρής Αννυς

Αυλαία σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, για ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα που γνώρισε η ελληνική δικαιοσύνη. Η δολοφονία της μικρής Άννυ, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος αρνείται ότι την σκότωσε, παραδέχεται ωστόσο ότι τεμάχισε το άψυχο κορμί του 4χρονου παιδιού του.

Ήταν Πάσχα του 2015 όταν ο πατέρας της Άννυς ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του , υποστηρίζοντας εντούτοις ότι ήταν ο συγκατηγορούμενος του αυτός που εμπνεύστηκε το... σχέδιο του τεμαχισμού για να εξαφανίσει τα ίχνη του παιδιού.

Όπως έλεγε τότε, βρήκε το παιδί νεκρό, από παθολογικά αίτια, στον καναπέ του σπιτιού.

Στο εδώλιο κάθεται και η μητέρα της Άννυς, η οποία είχε χάσει το παιδί της για ημέρες, υποστηρίζοντας ότι πίστεψε τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος της είχε πει ότι εξαφανίστηκε. Η ίδια έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 6 ετών για την πράξη της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία.

Τόσο ο πατέρας, όσο και συγκατηγορούμενος του έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 3 χρόνια φυλάκιση, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού. Οι αρχές, όταν ξετύλιξαν το κουβάρι, διαπίστωσαν ότι μετά τον τεμαχισμό, οι κατηγορούμενοι είχαν βράσει τα μέλη του παιδιού.

Όπως προέκυψε από την διαδικασία στο πρώτο δικαστήριο, η μητέρα εργαζόταν περιστασιακά ως ιερόδουλη, ενώ η Άννυ διαβιούσε μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας. Ο πατέρας ήταν χρήστης ναρκωτικών και συνευρισκόταν με άνδρες για την εξασφάλιση της δόσης του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ