Αθλητισμός

Σέλουκ: «Απέρριψε 50 εκατ. για τον Ολυμπιακό ο Τουρέ!»

Ο Σέλουκ μίλησε στην ιστοσελίδα “sport24.ru” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Τουρέ απέρριψε πρόταση 50 εκατ. ευρώ για να πάει στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι η μετεγγραφή αυτή ενδεχομένως να απογοήτευσε τους Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου.
Τα όσα δήλωσε ο Ντιμίτρι Σέλουκ στην ιστοσελίδα “sport24.ru”

“Ο Γιάγια επέλεξε τον Ολυμπιακό για πολλούς λόγους. Αρχικά, ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία να γίνει γνωστός στην Ευρώπη, αλλά και να παίξει στο Champions League, το οποίο κατέκτησε μετά. Ο Γιάγια θυμάται τη ζεστασιά, την ευγένεια και την επιτυχία που είχε με τον Ολυμπιακό, όταν αγωνιζόταν εκεί. Τότε, είχε κάνει το νταμπλ και φυσικά ήταν από τους αγαπημένους παίκτες της κερκίδας. Οπότε, μπορούμε να πούμε ότι επιστρέφει σε ένα από τα σπίτια του. Θα έλεγα επίσης: “Η Μπαρτσελόνα είναι η μητέρα του, η Σίτι ο πατέρας του και ο Ολυμπιακός με τη Μονακό είναι οι παππούδες του”. Είχαμε πολλές προτάσεις από διάφορες ομάδες, όπου μία του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο ύψους 50 εκατ.! Αλλά, τον Γιάγια τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι σχέσεις, παρά τα χρήματα.

Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Γιάγια ήθελε να ήταν σε μία ομάδα που θα συμμετείχε στο Champions League. Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός θα είναι στο Europa League φέτος, κάτι που είναι ασυνήθιστο για τη συγκεκριμένη ομάδα. Στόχος του Γιάγια όμως είναι κάνει ξανά τον Ολυμπιακό πρωταθλητή και να τον στείλει στο Champions League. Ο Γιάγια θα είναι ο ηγέτης της ομάδας. Είναι νικητής και είμαι σίγουρος πως η πλειοψηφία των παικτών του Ολυμπιακού θα μάθουν πολλά από τον επαγγελματισμό του

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ