Πολιτική

Πόλεμος Καμμένου-Βαξεβάνη-Μαντζουράνη για το αυτόφωρο των δημοσιογράφων

Πόλεμος μεταξύ του Πάνου Καμμένου από τη μια και του Κώστα Βαξεβάνη και του δικηγόρυ Γιάννη Μαντζουράνη από την άλλη, ξέσπασε με αφορμή τη σύλληψη των δημοσιογράφων της εφημερίδας Φιλελεύθερος στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από μήνυση του υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Ολα ξεκίνησαν μετά το tweet του Γιάννη Μαντζουράνη (που αναπαρήγαγε ο Κώστας Βαξεβάνης στον λογαριασμό του) σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει με νομοθετική πρωτοβουλία να σταματήσει η διαδικασία του αυτοφώρου για τους δημοσιογράφους.

«Η  αυτόφωρη διαδικασία εναντίον δημοσιογράφων για εγκλήματα τελούμενα διά  του Τύπου πρέπει να καταργηθεί με πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Η ΕΣΗΕΑ  ορθώς αντέδρασε, κάτι που, για παράδειγμα, δεν έπραξε πρόσφατα κατά τη  σύλληψη Βαξεβάνη μετά από μήνυση Στουρνάρα», έγραφε χαρακτηριστικά το tweet του Γιάννη Μαντζουράνη που αναπαρήγαγε και ο Κώστας Βαξεβάνης.

https://twitter.com/i_mantzouranis/status/1043546857853603840

O Πάνος Καμμένος απάντησε ως εξής στο εν λόγω tweet: «Για την μήνυση Βαξεβάνη κατά Φιλιππάκη της Δημοκρατίας και Τριανταφυλλόπουλου που υπέβαλε κατόπιν συμβουλών σου με ενεργοποίηση του αυτοφώρου κουβέντα Γιάννη η τότε ήσουν συνήγορος του Μαρινάκη ακόμη ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ».

Λίγο νωρίτερα είχε γράψει ακόμη στο Twitter ο Πάνος Καμμένος: «Επειδή βλέπω την ευαισθησία ΝΔ-ΒΑΞΕΒΑΝΗ για τη σύλληψη των συκοφαντών φίλων τους τους ενημερώνω ότι πριν στρατολογηθεί ο Λάμψιας από τον Μαρινάκη είχε τον γιό του στο γραφείο μου στο Πεντάγωνο και γνώριζε καλά ότι δεν είχα ποτέ καμία αρμοδιότητα στο προσφυγικό ούτε σε κονδύλια ΕΕ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές