Αθλητισμός

Ποιος Τουρέ; Αυτή είναι μεταγραφάρα στο παρά πέντε - Έτσι έγινε το κόλπο, «παραμιλάνε» όλοι

Έχουν βάση οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Κώστα Τσιμίκα. Στο λιμάνι όντως σκέφτονται να επιβραβεύσουν τον Έλληνα άσο με επέκταση συνεργασίας, ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να γίνει άμεσα.

Στον Πειραιά πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του 22χρονου μπακ και θέλουν να τον «δέσουν», μιας και ήδη έχουν ενημερωθεί πως ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων, ωστόσο προς το παρόν δε βρισκόμαστε σε φάση... υπογραφών.

Το φοβερό, πάντως, στην υπόθεση του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος αποτελεί ίσως την πιο ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα στη σεζόν, είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να τον αποκτήσουν τον περασμένο Μάιο στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή.

Η Βίλεμ ήταν έτοιμη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που είχε με τους Πειραιώτες, προκειμένου να πουλήσει τον παίκτη σε άλλη ομάδα, μιας και ο μικρός προερχόταν από σούπερ σεζόν στην Ολλανδία.

Όμως, στον Ολυμπιακό ενήργησαν αστραπιαία και λίγο πριν ο Έλληνας άσος αποκτηθεί από τη Βίλεμ, κατόρθωσαν με άγνωστο τρόπο να τον φέρουν πίσω. Μία κίνηση που έγινε στο παρά πέντε και αποδεικνύεται μέχρι τώρα λίρα εκατό, αφού ο 22χρονος αμυντικός πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις, έχοντας ξετρελάνει τους πάντες στην ομάδα.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ