Αθλητισμός

Ποιος ΠΑΟ; Γι’ αυτό έρχεται στην Ελλάδα ο Παϊρόζ - Τριπλό χτύπημα, πήρε το ΟΚ Τσίπρα - Τι ετοιμάζει;

Πρώτο θέμα στο «πράσινο» ρεπορτάζ είναι σήμερα η πιθανή άφιξη του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ την προσεχή Παρασκευή στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού. Κάτι που, πάντως, δε θα πρέπει να προκαλεί μεγάλη εντύπωση, ούτε και να θεωρείται «είδηση», καθώς ο Ταϊλανδός έχει έρθει πολλές φορές στη χώρα μας μέσα στο καλοκαίρι και, μάλιστα, τις περισσότερες φορές χωρίς διαρρεύσει κάτι στον Τύπο.

Εξάλλου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκονται μόνιμα στην Αθήνα δικοί του άνθρωποι που τρέχουν τα πάντα όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, όχι, πλέον, σε επίπεδο συμφωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο για τη μεταβίβαση των μετοχών, αφού αυτή έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό, αλλά σε επίπεδο στελέχωσης του οργανογράμματος που θα τηρηθεί στη νέα εποχή.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, άλλωστε, ότι σε 10 μέρες από σήμερα είναι η προγραμματισμένη η Γ.Σ. στην «πράσινη» ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ μέχρι τότε θα έχει ξαναέρθει στην Ελλάδα για να διευθετήσει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν αναλάβει και επίσημα δράση στο Τριφύλλι ως νέος ιδιοκτήτης.

Αυτό που, πάντως, έχει σημασία να επισημάνουμε είναι ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ δεν έρχεται στην Ελλάδα μόνο για χάρη του Παναθηναϊκού. Όπως σας ενημερώσαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Ταϊλανδός επενδυτής προχωράει παράλληλα κι άλλα επιχειρηματικά πρότζεκτς που δεν αφορούν τους «πράσινους» και γενικότερα το ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, o Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στις τελευταίες συναντήσεις που έκανε με επιφανή στελέχη της κυβέρνησης κατάφερε να εξασφαλίσει τις εγγυήσεις που ήθελε για τρεις επενδύσεις που τον ενδιαφέρουν στη χώρα μας και δεν έχουν να κάνουν με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ταϊλανδός πήρε τις -προεκλογικές έστω- υποσχέσεις που ζήτησε για να προχωρήσει το επιχειρηματικό του πλάνο, το οποίο είναι ανεξάρτητο από το σχέδιο που φέρεται να έχει στο μυαλό του για τον Βοτανικό. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ, άλλωστε, είναι κάτι που μπορεί να προχωρήσει ανεξάρτητα από τη βούληση της εκάστοτε κυβέρνησης και ενδεχομένως να εξαρτηθεί κι από άλλα πράγματα, όταν ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ τρέξει επίσημα τον προγραμματισμό του για τον νέο Παναθηναϊκό, όπως είναι οι εξελίξεις στο Athens Alive. Όπως σας γράφαμε και χθες, ο Ταϊλανδός δεδομένα θα επιδιώξει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, προκειμένου να συζητήσει το θέμα του γηπέδου, που σίγουρα αποτελεί μία από τις άμεσες προτεραιότητές του.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...