Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Με Τόσκα στη Νέα Σμύρνη! Η αποστολή για Πανιώνιο

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (2/9) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague. Οι "εκλεκτοί" του Λουτσέσκου για Νέα Σμύρνη.
Mε τον Αλίν Τόσκα για πρώτη φορά σε αποστολή του, ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Φερνάντο Βαρέλα καθώς και ο Λέο Ζαμπά, μιας κι ο ΠΑΟΚ διαθέτει έξι ξένους κι ο Λουτσέσκου έπρεπε να «κόψει» κάποιον.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ένας μαραθώνιος συνεχόμενων αγώνων από τα τέλη Ιουλίου φτάνει στο τέλος του για το Δικέφαλο, που αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 2η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει με νίκη, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί και το χαμένο έδαφος από το -2 με το οποίο ξεκίνησε η ομάδα.

Το Σάββατο (01.09) παίκτες και τεχνικό επιτελείο προπονήθηκαν για τελευταία φορά πριν την αναχώρηση τους. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις.

Το ιατρικό δελτίο της ομάδας παραμένει λευκό, ενώ ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει ως μοναδική απουσία τον τιμωρημένο Φερνάντο Βαρέλα .

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου για την μάχη κόντρα στον Πανιώνιο αποτελείται από τους:

Πασχαλάκης, Ρέι, Τόσκα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαλεζάς, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ