Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ανατριχίλα και δάκρυα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ! (εικόνες, βίντεο)


Συγκλονιστικές στιγμές! Όλες οι μεγάλες προσωπικότητες της οικογένειας του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (27.09.2018) στο ΟΑΚΑ για να τιμήσουν τον ιστορικό ηγέτη του “τριφυλλιού”, Παύλο Γιαννακόπουλο”, το λάβαρο του οποίου βρίσκεται πλέον στον “ουρανό” του κλειστού. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Συγκινητικές στιγμές έζησαν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη ημέρα του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Σύσσωμη η “οικογένεια” του “τριφυλλιού” τίμησε τον ιστορικό ηγέτη των “πρασίνων” -που έφυγε πριν από λίγο καιρό- την ώρα που το λάβαρο του… σηκώθηκε στον “ουρανό” του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Οι αρχηγοί των ομάδων του Παναθηναϊκού (Καλάθης, Κουρμπέλης, Πανταλέων), αλλά και αυτοί των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά (Φενέρ, Χίμκι, Μακάμπι) πήγαν στη θέση που βρισκόταν στο κάδρο του Παύλου Γιαννακόπουλου και άφησαν από ένα λουλούδι.

Συγκλόνισε ο δακρυσμένος Θανάσης Γιαννακόπουλος

Δημήτρης και Θανάσης Γιαννακόπουλος κατέβηκαν στη συνέχεια στο παρκέ του ΟΑΚΑ, κρατώντας από μία φωτογραφία του Παύλου και κλαίγοντας! Αφού δέχθηκαν τιμητικές πλάκες από τη «θύρα 13», το λόγο πήρε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που δεν μπόρεσε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

“Φίλοι μου αγαπημένοι. Θα ήθελα αυτή τη στιγμή να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο, τον οποίο αισθάνομαι οικογένεια, στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς” ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, με τον “Ζοτς” να είναι εμφανώς συγκινημένος.

“Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες από το εξωτερικό, που ήρθαν για να τιμήσουν τον αδελφό μου. Τους αγαπώ. Θα τους έχω μέσα στην καρδιά μου. Θέλω να πω μια κουβέντα για κάθε Παναθηναϊκό, σε οποιαδήποτε γωνία της Ελλάδας. Να είναι περήφανος που ακολουθεί την παναθηναϊκή ιδέα. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παλικάρια και σε όλο τον κόσμο που βοηθάει”.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο συγκινημένος Δημήτρης Γιαννακόπόυλος, που δήλωσε: “Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις τρεις ομάδες, αλλά και στον καθένα από εσάς, που ήρθατε σήμερα να τιμήσετε τον πατέρα μου. Είναι βέβαιος ότι βλέποντας από ψηλά το μπάσκετ, τον Ερασιτέχνη και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, έστω και μετά θάνατον, θα δει ενιαίο και αδιαίρετο τον Παναθηναϊκό. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα”.

Στη συνέχεια έσβησαν τα φώτα του ΟΑΚΑ, προκειμένου να σηκωθεί στον… ουρανό του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Με το που άναψαν και πάλι τα φώτα, εμφανίστηκε το εκπληκτικό πανό που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

«Παύλο Θεέ, για πάντα ανάμεσα μας, μια ζωή θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας» ήταν το σύνθημα που δεν σταμάτησε να «δονεί» την ατμόσφαιρα!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpaobcgr%2Fvideos%2F2058614704449815%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...