Αθλητισμός

Πήρε... φωτιά η ΑΕΚ - «Ξηλώνεται» ο Τίγρης για τον παικταρά - Στα «όριά» του ο Ουζουνίδης


Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες μονοπωλεί την επικαιρότητα της ΑΕΚ, αφού η Ένωση δεν κατέληξε σε συμφωνία με τον ατζέντη του Πορτογάλου, Κιμ Ριμπέιρο, λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

Πάντως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν φαίνεται να ανησυχούν, καθώς θεωρούν ότι η διαφορά είναι μικρή και αισιοδοξούν ότι θα γεφυρωθεί άμεσα.

Θυμίζουμε ότι η ιστορία αυτή τραβά εδώ και μήνες, αφού μπορεί η Ένωση να διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ριμπέιρο, όμως από την πλευρά του ο Πορτογάλος μάνατζερ προσπαθεί να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον πελάτη του και τον ίδιο. Έτσι η πλευρά του Σιμόες αξιώνει ένα υψηλό συμβόλαιο, που θεωρεί ότι είναι η ιδανική χρονική συγκυρία για να διεκδικήσει.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν ούτε να… σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν τον Σιμόες, ο οποίος είναι κομβικός παίκτης για την ομάδα. Φυσικά ούτε ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να δει ένα από τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία της Ένωσης να χάνεται για… ψίχουλα και αναμένεται να κάνει την οικονομική υπέρβαση, ώστε οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Άλλωστε, από τη στιγμή που δεν έχει αποκτηθεί ακόμα παίκτης για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ο Σιμόες καθίσταται απαραίτητος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και αναντικατάστατος στο φετινό ρόστερ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Πορτογάλο στην ομάδα, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού χαφ. Ούτως ή άλλως, ο Ουζουνίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει έναν έξτρα παίκτη σε αυτή τη θέση, αφού η ομάδα του έχει μπροστά της βεβαρημένο πρόγραμμα με τη συμμετοχή σε τρεις διοργανώσεις.

sportdog

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...