Αθλητισμός

Πήρε θέση ο Βαρούχας - Τι είπε για το πέναλτι στον Μάνταλο και τον επόπτη Καμπούρη

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής, τονίζοντας ότι υπάρχει καθαρό πέναλτι στον Μάνταλο από τον Κότσιρα, ενώ είπε ότι ο επόπτης Καμπούρης στη Νέα Σμύρνη ήταν "εκτός τόπου και χρόνου".

«Ο Μάνταλος την ώρα που περνάει, ο Κότσιρας του βάζει το χέρι. Όλοι ξέρουμε ότι ο αμυντικός μαρκάρει ώμο με ώμο. Εδώ όμως του απλώνει το χέρι. Δεν ξέρουμε και δεν παίζει ρόλο το πόσο δύναμη βάζει. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Τον πιάνει και δεν τον αφήνει να ολοκληρώσει την προσπάθειά του. Είναι παράβαση. Στη φάση υπάρχει παρεμπόδιση με το χέρι του Κότσιρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαρούχας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι έπρεπε να έχει αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Πόνσε στο 40ο λεπτό.

«Ο Παπαπέτρου έκανε άριστη διαιτησία», τόνισε χαρακτηριστικά για το ματς του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι ήταν σωστές οι αποφάσεις του και στις τρεις φάσεις που οι ομάδες ζητούν πέναλτι.

Για τον Καμπούρη όμως... «Εγώ τον είδα να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτός που τον έκανε διεθνή διαιτητή θα πρέπει να βγει και να πει γιατί τον έκανε. Τι είδε σε αυτόν. Ήταν εκτός τόπου και χρόνου και δεν μπορείς να παίρνει στο λαιμό σου και τα άλλα παιδιά», τόνισε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ