Εσωτερική Ασφάλεια

Ο Ρουβίκωνας κάνει πλάκα στους αστυνομικούς: Τραβούσε φωτογραφίες υπουργείου λίγο πριν την προσαγωγή

Κανονικό εμπαιγμό υφίστανται όσοι εμπλέκονται στη σημερινή προσαγωγή του Γιώργου Καλαϊτζίδη στην ασφάλεια και μάλιστα μέσω social media!

Το μέλος του Ρουβίκωνα εξήγησε αναλυτικά πώς έγινε σήμερα η παρακολούθησή του και πώς τον προσήγαγαν. Με μία σημαντική λεπτομέρεια που εκθέτει τους πάντες: Την ώρα που ήταν υπό επιτήρηση, κατάφερε όχι μόνο να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, αλλά έφτασε μέχρι το υπουργείο Εσωτερικών, φωτογράφισε την είσοδο και επέστρεψε στη συνέχεια στο αρχικό του σημείο, όπου και τελικά τον προσήγαγαν. Μάλιστα ανέβασε στο Facebook τη φωτογραφία του αφύλαχτου υπουργείου σχολιάζοντας ειρωνικά: «Τραγική η φύλαξη των υπουργείων μας...Οδός ευαγγελιστρίας ωρα 10.16»!

Ιδού πώς περιγράφει ο ίδιος το πρωινό του σήμερα: «Βγαίνοντας απο το σπίτι σήμερα ξεκίνησε η παρακολούθηση μου απο την ασφάλεια. Με την διαφορά οτι συνεχίζεται ο καινούργιος τρόπος "επιτήρησης" μου που είναι ουσιαστικά η περικύκλωση μου απο μηχανές, απότοκο μάλλον του "λογαριασμού" της Παπακώστα. Τέλος πάντων βρήκα τον τρόπο και έφυγα απο τον κλοιό και πήγα να επιθεωρήσω τα μέτρα ασφαλείας παρακείμενου υπουργείου (προηγούμενη φωτό-ανάρτηση). Εν συνεχεία επέστρεψα στο σημείο όπου είχα απεμπλακεί απο την παρακολούθηση και εκεί με μάζεψαν για 345678 φορά. Πρέπει να καταλάβει η πολιτική ηγεσία της αστυνομίας πως άκρη δεν θα βγει με περικυκλώσεις και ασφυκτική παρακολούθηση. Οσο θα συνεχίζεται αυτό το καθεστώς εγω θα βγάζω φωτογραφίες υπουργεία πρεσβείες και οτι άλλο θες. Νέτα σκέτα».

Μάλιστα στην ανάρτηση του εξηγεί πως δεν έχει κανένα σκοπό να σταματήσει τις... φωτογραφίσεις υπουργείων και πρεσβειών.  Σημειώνεται  ότι μετά την ολοκλήρωση της εξέτασής του το στέλεχος του Ρουβίκωνα αφέθηκε ελεύθερο.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του με τη φωτογραφία από το υπουργείο Εσωτερικών:

kalaitzidis2
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...