Εσωτερική Ασφάλεια

Ο «Ρουβίκωνας» απαντά στην Παπακώστα: Παρακολουθούσαμε τη βρετανική πρεσβεία, ξεφύγαμε σε 13 λεπτά


Η Κατερίνα Παπακώστα δήλωσε ότι θα στείλει τον λογαριασμό από τις ζημιές της τελευταίας επέμβασης στην πρεσβεία του Ιράν στον Ρουβίκωνα. Λίγες ώρες μετά, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, γνωστό μέλος του Ρουβίκωνα, «απάντησε» με τον τρόπο του, δίνοντας στη δημοσιότητα ντοκουμέντα από παρακολούθηση του ιδίου της βρετανικής πρεσβείας, ενώ νωρίτερα είχε ξεφύγει, όπως έγραψε ο ίδιος στο Facebook, από την Ασφάλεια, η οποία τον παρακολουθούσε και μάλιστα με διαφορετική τακτική σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης υποστηρίζει στην ανάρτησή του ότι παρακολουθείται από την Ασφάλεια και ότι χρειάστηκε μόλις 13 λεπτά για να διαφύγει της προσοχής τους και να καρτευθυνθεί ανενόχλητος στην βρετανική πρεσβεία, από την οποία τράβηξε φωτογραφικά πλάνα.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Είμαι προφανώς μεταξύ αυτών που " φωτογράφισε"η κυρία υπουργός, αφού γράφω αρκετά συχνά στο facebook.Απο σήμερα όντως ο λογαριασμός ήρθε.Το δόγμα της παρακολούθησης μου απο την ασφάλεια άλλαξε.Πλέον δεν με ακολουθούν απο απόσταση προσπαθώντας να δουν που παω αλλά με πηγαίνουν...συνοδεία περικυκλώνοντας την αφεντιά μου με τις μηχανές.Μέχρι εδω ολα καλά το περίμενα ξέρω πως πάει"το παιχνίδι".Σε 13' λεπτά τους έφυγα.Και παραθέτω στην επόμενη μου ανάρτηση τρείς φωτό που έβγαλα σήμερα παρακολουθώντας την βρετανική πρεσβεία σε περίπτωση που αποφασίσουμε να πάμε.Για την γνησιότητα της μέρας( οτι είναι σημερινές) μπορούν να δουν απο τις κάμερες τα δυο άτομα που φαίνονται στην μια φωτό και κάθονταν για ωρα μπροστά στην είσοδο της πρεσβείας».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=303760556845632&id=100016350693712&width=500

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο «Ρουβίκωνας» από τη βρετανική πρεσβεία:

bre2

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...