Πολιτική

Ο Πάνος Καμμένος στην Τούμπα: «Η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει ένα γήπεδο… στολίδι»

Ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ -με θέμα το γηπεδικό- και η επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στο γήπεδο του “δικέφαλου του Βορρά” δείχνει πως οι εξελίξεις... τρέχουν! Τι ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας μετά τη συνάντηση τους με τους ανθρώπους του "δικέφαλου του Βορρά".

«Είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι παραχωρούμε άμεσα με νομοθετική ρύθμιση που θα έρθει στη Βουλή τις επόμενες μέρες, το χώρο του στρατοπέδου στην Άνω Τούμπα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών που αξίζει τόσο στην ιστορία του συλλόγου όσο και στη πόλη της Θεσσαλονίκης” ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ.

Όλα δείχνουν πως οι εξελίξεις για το γηπέδου του ΠΑΟΚ… τρέχουν, αφού το πρωί της Δευτέρας (10.09.2018) ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος και η Υφυπουργός Άμυνας, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά βρέθηκαν στην Τούμπα.

Τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης τους υποδέχθηκαν -από πλευράς ΠΑΟΚ- ο αντιπρόεδρος των Θεσσαλονικέων, Μάκης Γκαγκάτσης και ο Ηλίας Γεροντίδης. Το “παρών” έδωσε και η Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Είναι επιθυμία της Κυβέρνησης να βοηθήσουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες και να αποτελεί ένα στολίδι της πόλης.

Όπως και άλλες ΠΑΕ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απέκτησαν τα δικά τους γήπεδα, έτσι και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της στολίδι.

Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία, έναν χώρο περίπου 21 στρεμμάτων, να βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και μικρές περιοχές γύρω από το γήπεδο για τις οποίες είχαμε ξεκινήσει ένα διάλογο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Είναι επάνω οι νομικοί μας και οι νομικοί σύμβουλοι και σήμερα θα έχουμε τελειώσει την τροπολογία. Ελπίζω να την καταθέσουμε στο πρώτο νομοσχέδιο που υπάρχει για την στρατιωτική δικαιοσύνη μέσα στις επόμενες ημέρες. Από τη μεριά του Υπουργείου Άμυνας, η τροπολογία θα ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες». ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ