Ρωσία

Ο επικεφαλής της εθνοφρουράς της Ρωσίας υποσχέθηκε πως θα κάνει τον ηγέτη της αντιπολίτευσης...μπριζόλα (βίντεο)

Ο επικεφαλής της εθνοφρουράς της Ρωσίας, Βίκτορ Ζολότοφ προκάλεσε τον ηγέτη της αντιπολίτευσης  Αλεξέι Ναβάλνι σε μονομαχία και του υποσχέθηκε ότι θα τον κάνει... μπριζόλα!

Στο εν λόγω μήνυμα, ο Ζολότοφ απέρριψε τις καταγγελίες σε βάρος του για διαφθορά, που έχει κάνει ο Ναβάλνι και είπε ότι κάποιος θα έπρεπε να είχε δείρει τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης!

«Το πρόβλημα είναι ότι κανένας δεν σου έχει δώσει το ξύλο που σου αξίζει, τόσο σκληρό που να το νιώσεις στο συκώτι σου. Αλλά τώρα βρήκες στον δάσκαλό σου», είπε ο Ζολότοφ, χαρακτηρίζοντας τις καταγγελίες του Ναβάλνι προσβλητικά, συκοφαντικά ψέματα.

«Σε καλώ σε μονομαχία, στο ρινγκ ή αλλού. Και σου υπόσχομαι ότι σε μερικά λεπτά θα φτιάξω μια υπέροχη ζουμερή μπριζόλα από εσένα», είπε ακόμη.

https://youtu.be/2P4Tv2EIUDQ

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι υποστηρίζει την άποψη του Ζολότοφ γιατί «η δυσφήμιση πρέπει να κόβεται από τη ρίζα», αλλά πρόσθεσε ότι κατά την άποψή του το βίντεο δεν αποτελεί απειλή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης