Κόσμος

Ουκρανία: Γρονθοκοπήθηκε ρεπόρτερ σε ζωντανή σύνδεση! (βίντεο)

Σοκαριστικές εικόνες παρακολούθησαν σε ζωντανή σύνδεση οι τηλεθεατές του NewsOne TV, με την Ουκρανή ρεπόρτερ, Νταρίνα Μπιλέρα, να δέχεται επίθεση από το συγκεντρωμένο πλήθος.

Η ρεπόρτερ μετέδιδε τις εξελίξεις σε μια δικαστική υπόθεση, όμως το πλήθος που είχε μαζευτεί έξω από το δικαστήριο δεν ήταν καθόλου φιλικό μαζί της.

Στην αρχή αποδοκιμάστηκε έντονα, στη συνέχεια είδε έντρομη να της πετούν αυγά, αλλά όπως αποδείχθηκε τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμη.

https://youtu.be/EapwNV_Gpi0

Προσπάθησε να απομακρυνθεί λίγα μέτρα για να μπορέσει να κάνει την δουλειά της, όμως ούτε τότε τα κατάφερε. Μια ηλικιωμένη γυναίκα της κατέβασε το μικρόφωνο την ώρα που προσπαθούσε να μεταδώσει τα τεκταινόμενα και στη συνέχεια ένας άνδρας την πλησίασε και της έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο! Η μάχιμη, όπως αποδείχθηκε,  ρεπόρτερ δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να κάνει κανονικά τη μετάδοση!

Η δίκη αφορά έναν ρώσο που φέρεται να έχει εμπλακεί σε συνεργασία με τρομοκράτες του Isis στη Συρία, ενώ κατηγορείται ότι είχε πάρει μέρος σε επιθέσεις κατά ρωσόφωνων στην ανατολική Ουκρανία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...