Αθλητισμός

Νέο μπαμ Μαρινάκη με παικταρά 35 εκατ. ευρώ που θέλει η μισή Ευρώπη! - Στο «κόλπο» και ο Τουρέ;

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, έσκασε νέο όνομα για τον Ολυμπιακό και μάλιστα από την έγκυρη «Equipe», η οποία σε δημοσίευμά της, τονίζει πως οι Πειραιώτες αλλά κι η Άρσεναλ θέλουν τον Πεπέ και θα υπάρξει μεγάλη μάχη μεταξύ των δύο κλαμπ για τον παίχτη της Λιλ!

Ο 23χρονος Ιβοριανός εξτρεμ ενδιαφέρει μάλιστα και τις Μπέτις – Σεβίλλη, αλλά οι βασικοι διεκδικητές του παίχτη είναι όπως προαναφέραμε είναι ο Ολυμπιακός και η Άρσεναλ, ονόματα που σίγουρα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα πάει πολύ ψηλά.

Ο Πεπέ πέρυσι είχε με τη Λίλ 38 ματς 14 γκολ και το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2022, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει σε 4 ματς με 3 ασίστ και 1 γκολ. Πρόκειται για έναν παίκτη πάντως η χρημαστηριακή του αξία βρίσκεται στα ύψη, καθώς τον Ιούλιο του 2017 έφτασε στη Γαλλία από την Ανζί έναντι 10.000.000 ευρώ, ενώ φέτος η ομάδα του απέρριψε πρόταση για την παραχώρησή του, ύψους 35.000.000 ευρώ!

Η εμπλοκή του Ολυμπιακού πάντως στην υπόθεση σίγουρα δεν είναι τυχαία, καθώς ο μάνατζέρ του, ονόματι Σαμ Κιάτ, είναι αυτός που είχε προτείνει τον Μπαμπά στο Λιμάνι τον περασμένη. Για όσους δεν τον θυμούνται είναι ο νεαρός εξτρέμ που ήταν στην Σεντ Ετιέν και τον οποίο ήθελε να φέρει ο Όσκαρ Γκαρσία.

Επίσης, ψάχνοντας περισσότερα στοιχεία για τον Πεπέ, βρήκαμε ότι στη σελίδα του μάνατζερ του στο twitter, στους ακόλουθους του πέραν των αναμενόμενων γαλλικών ομάδων (και μερικών αγγλικών) συμπεριλαμβάνεται ένας λογαριασμός που έχει νέα Ολυμπιακού στα γαλλικά και φυσικά ο Γιάγια Τουρέ. Λέτε εκτός από διαδικτυακοί φίλοι, να γίνουν και συμπαίκτες στον Ολυμπιακό;

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ