Κοινωνία

Νέα ιστοσελίδα από τον ΕΦΚΑ

Την επίσημη ιστοσελίδα του ανανέωσε και αναβάθμισε η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, θέλοντας να πραγματοποιήσει μια βελτίωση σε επίπεδο σχεδιασμού και υποδομής.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Φορέα, η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ εστιάζει στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, στο σύνολο των οποίων οι χρήστες έχουν πρόσβαση με μία είσοδο, ενώ το φιλικό περιβάλλον της διευκολύνει την περιήγηση στο πληροφοριακό υλικό των υπηρεσιών τού Φορέα. Ο ιστότοπος είναι σχεδιασμένος, ώστε να «ανταποκρίνεται» σε κάθε οθόνη υπολογιστή, κινητού ή ταμπλέτας και σε κάθε browser, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη χρηστικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

«Καθώς ο ιστότοπος του ΕΦΚΑ αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο, ως η κύρια πηγή εξυπηρέτησης (ολοκληρωμένη πλατφόρμα παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών) και πληροφόρησης (πλήρης πάροχος υλικού ενημερωτικού χαρακτήρα), οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν, συνάδουν με τη βασική προτεραιότητα του Φορέα που είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και η διευκόλυνση των πολιτών με ψηφιακά μέσα, αντανακλώντας το σύγχρονο πρόσωπο του ΕΦΚΑ» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δείτε την νέα ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...