Κόσμος

Μωρό μπουσούλαγε στη μέση του δρόμου – Tο έσωσε διερχόμενος οδηγός! (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Νιου Τζέρσει στις ΗΠΑ, όταν ένα μωρό μπουσούλαγε μέσα στη μέση του δρόμου, ενώ οι γονείς του δεν βρίσκονταν πουθενά.

Το μωρό έσωσε ένας διερχόμενος οδηγός που σταμάτησε το αμάξι, κατέβηκε και έσωσε το μικρό κοριτσάκι. Στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει, όμως οι γονείς του δεν ήταν πουθενά! Μια γυναίκα που κατέβηκε πήρε το παιδί στην αγκαλιά της και μαζί με τον οδηγό έψαξαν όλη την γειτονιά και τελικά βρήκαν το σπίτι, απ’ όπου είχε φύγει το μωρό!

https://youtu.be/iuunWKqCel4

Οι γονείς τους κοίταγαν σοκαρισμένοι καθώς δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι το μικρό κοριτσάκι είχε φύγει μπουσουλώντας από το σπίτι και είχε βγει στο δρόμο!

Ο άνδρας ανέβασε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γράφοντας πως «είναι η χειρότερη επίβλεψη γονέων και πως εκείνη την ώρα σκέφτηκε το δικό του παιδί. Αργότερα πάντως έσβησε το επίμαχο ποστ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...