Κοινωνία

Μια υδροφόρα προκάλεσε χάος στο λιμάνι της Σχοινούσας - Δεν μπορούσε να δέσει το Blue Star Naxos (Βίντεο)

Ολο η ναυτοσύνη του πλοιάρχου και του πληρώματος του Blue Star Naxos έπρεπε να επιστρατευθεί προκειμένου να δέσει το πλοίο με τη δεύτερη προσπάθεια στο λιμάνι της Σχοινούσας.

Ο λόγος ήταν ένα πλοίο υδροφόρα που ήταν δεμένο στο λιμάνι.

Είναι γνωστό πως τα νησιά των Κυκλάδων αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το νερό. Γι αυτό πλοία υδροφόρες μεταφέρουν συνεχώς νερό, ωστόσο τα μικρά λιμάνια δημιουργούν πρόβλημα στην κίνηση των υπολοίπων πλοίων.

Εστι λοιπόν με τη δεύτερη έδεσε τελικά στη Σχοινούσα το Blue Star Naxos. Το πλοίο μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια πρόσδεσης παρέμεινε έξω από το λιμάνι για περίπου 20 λεπτά μέχρι να επιχειρήσει για δεύτερη φορά να δέσει.

Το Blue Star Naxos προσέγγισε το λιμάνι της Σχοινούσας την ώρα που είχε πλαγιοδετήσει και υδροφόρα του πολεμικού ναυτικού.

Έτσι, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του Blue Star Naxos δόθηκε εντολή από τη λιμενική αρχή να μην δέσει τελικά για λόγους ασφαλείας, επειδή ήταν πολύ μικρή η απόσταση του πλοίου από την υδροφόρα. Το πλοίο βγήκε από το λιμάνι και έμεινε εκτός για περίπου 20 λεπτά, μέχρι η υδροφόρα να μετακινηθεί. Στη συνέχεια, το πλοίο μπήκε ξανά στο λιμάνι και προσέγγισε επιτυχώς.

https://www.youtube.com/watch?v=WcXdxGQXR2k

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ