Κοινωνία

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ζωή κοπανιόταν στα πατώματα όταν την χώρισε ο Τόλης» (βίντεο)


Στις πρόβες της παράστασης «Μαριχουάνα στοπ» βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογήθηκε για τον έρωτα του Τόλη Βοσκόπουλου με την Ζωή Λάσκαρη, αλλά και για τον χωρισμό τους.

«Είναι πολλά τα συναισθήματα, είναι μεγάλη συγκίνηση! Είναι αναμνήσεις, είναι η πνευματική επαφή που θα νιώσω όταν συναντήσω ξανά τον Σειληνό, τον Χρόνη Εξαρχάκο, τη Ζωίτσα. Κι εγώ θα συναντήσω το κοριτσάκι των 17, τόσο ήμουν τότε. Με τον Τόλη βρεθήκαμε προχθές στην πρόβα, με αγκάλιασε κι έκλαιγε. Και μετά έκλαιγα κι εγώ μαζί του, παρασύρθηκα από τη συγκίνηση γιατί ήταν μια εποχή για εμάς» είπε η Μαρία Ιωαννίοδυ και συνέχισε:

«Εκεί, στη συγκεκριμένη παράσταση, έσμιξε με τη Ζωίτσα, ήταν ο έρωτας της εποχής, μεγάλος έρωτας, μεγάλο πάθος. Και όταν η σχέση έκανε τον κύκλο της η Ζωίτσα κόντεψε να πεθάνει. Και παίρνω ένα τηλεφώνημα από τον Σειληνό και μου λέει "τρέχα, θα πεθάνει η Ζωή" και του λέω "γιατί;" "γιατί έφυγε ο Τόλης, έφυγε από τη σχέση ο Τόλης". Ήταν πραγματικά δραματικό. Η Ζωίτσα έκλαιγε, κοπανιόταν στα πατώματα, ήταν τρελή για τον Τόλη», εξομολογήθηκε η Μαρία Ιωαννίδου.
https://www.youtube.com/embed/_PgucdrBWLU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...