ΗΠΑ

Μάρτυρας της Novartis έβαλε ράσα και κουκούλα!

Mε ράσο και κουκούλα καθολικού καλόγερου και λευκή μάσκα στο πρόσωπο ένας από τους προστατευόμενους από το FBI μάρτυρες στην υπόθεση Novartis έκανε την εμφάνισή του και έδωσε συνέντευξη!

Το σκηνικό στήθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ουάσιγκτον. Ο ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση Novartis για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του φοράει ράσο με κουκούλα καθολικού καλόγερου και λευκή μάσκα που κρύβει πλήρως το πρόσωπό του. Σύμφωνα με το dikastiko το σκηνικό στήθηκε για να δώσει συνέντευξη στο ελβετικό κανάλι RSI το οποίο γυρίζει ντοκιμαντέρ για την υπόθεση.

Η ενδυμασία του μάρτυρα εκτός από τους προφανείς λόγους κάλυψης των χαρακτηριστικών του για του Αμερικανού συμβολίζει κατά τους Αμερικανούς “το καλό” μέσω του καλογερικού ράσου και του λευκού χρώματος της μάσκας.

Η Novartis έχει την έδρα της Ελβετία και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συμβόλαιο βάσει του οποίου η προβολή του ντοκιμαντέρ θα γίνει μετά το πέρας της διαδικασίας η οποία εκκρεμεί στην Αμερική και αφορά την φαρμακοβιομηχανία.

Πηγή: Dikastiko

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ