Πολιτική

Λεβέντης: Σε εξέλιξη «σχέδιο ανωμαλίας» για να εξοντωθεί η Ένωση Κεντρώων (βίντεο)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Αριστείδη Φωκά που οδηγεί στα πρόθυρα της διάλυσης, βάσει του Κανονισμού της Βουλής, την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων.

"Είμαστε το μόνο κόμμα που παρουσιάζουμε στις δημοσκοπήσεις κάποια αντοχή. Ακόμη και σε αυτές που μας δείχνουν κάτω από το 3%, με αναγωγή πάει στο 3,5%-4%, όμως πολλοί δεν παρουσιάζουν την αναγωγή γιατί θέλουν να μας ενταφιάσουν" τόνισε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε: "Κατά διαστήματα , χωρίς κανέναν λόγο, άρχισαν να φεύγει ένας-ένας. Μιλούσαν για οργανωτικά ζητήματα κι άρχισαν να φεύγουν. Λέγανε ότι είναι ανεξάρτητοι και μετά από λίγο πήγαιναν σε άλλα κόμματα. Μία κυρία πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλος κύριος στο ΚΙΝΑΛ και άλλος ένας κύριος στην Νέα Δημοκρατία. Πιστεύω ότι είναι κύμα αποστασιών".

"Είναι μικρές αποστασίες και η αποστασία όταν υποκινείται για οποιονδήποτε λόγο έχει τα κίνητρα της" σημείωσε μεταξύ άλλων o Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Πάντως αρνήθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας του με τους βουλευτές, λέγοντας "εγώ είμαι ο άνθρωπος που και στον δρόμο να δω κάποιον κάθομαι και του μιλάω, επομένως δεν μπορώ να δεχθώ ότι υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας με τους βουλευτές".

"Το σχέδιο ανωμαλίας είναι σε εξέλιξη. Εγώ θα κάνω το παν να κρατηθεί η κοινοβουλευτική ομάδα αλλά εφόσον άλλες δυνάμεις που χρησιμοποιούν πολύ ισχυρότερα μέσα έχουν αποφασίσει να μας εξοντώσουν, αφήνω την Ένωση Κεντρώων στα χέρια του λαού και ιδιαίτερα στα χέρια του λαού της Θεσσαλονίκης που είναι πίσω από την νίκη της Ένωσης Κεντρώων, γιατί εκεί πήραμε 7,5%" επεσήμανε ο κ. Λεβέντης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ