Πολιτική

Λεβέντης: «Θα αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε τη συμφωνία των Πρεσπών»

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ είχε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Δήλωσε ότι η Ένωση Κεντρώων στηρίζει τις προσπάθειες του φορέα για ανάπτυξη με ανιδιοτέλεια και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την ανάπλαση του εκθεσιακού κέντρου.

Χαρακτήρισε ευγενική την πρωτοβουλία της διοίκησης της ΔΕΘ να δώσει μέρος των εσόδων από την φετινή έκθεση στους πληγέντες από την φωτιά στο Μάτι.

Αναφέρθηκε στην συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι η Ένωση Κεντρώων θα κάνει τα πάντα προκειμένου να την ανατρέψει «θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανατρέψουμε τη συμφωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ακόμη ότι ο ίδιος είχε ζητήσει για το θέμα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός. «Δεν μπορεί ο κύριος Τσίπρας να κάνει του κεφαλιού του για ένα εθνικό ζήτημα, είναι τορπίλη για τον κορμό της Ελλάδας».

Στη συνέχεια ο κ. Λεβέντης περιηγήθηκε σε περίπτερα της έκθεσης μαζί με βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΘ Helexpo Τάσος Τζήκας αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία της έκθεσης τα τελευταία χρόνια και στα σχέδια για την ανάπλαση του εκθεσιακού χώρου με την παράλληλη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ